MENIU CAUTĂ

Pista stadionului din Cluj, distrusă de concertul UNTOLD. Plus scaune rupte. Replica organizatorilor / GALERIE FOTO

Distribuie

Pista stadionului din Cluj, distrusă de concertul UNTOLD. Plus scaune rupte.

ACTUALIZARE 16 august, ora 16.30. Organizatorii UNTOLD au remis un comunicat, în care informează:

”Cu referire la materialele apărute astăzi în presă despre stadiul Cluj Arena post festivalul UNTOLD, organizatorii doresc să facă următoarele mențiuni:

–        Ca în fiecare an, toate defecțiunile apărute în urma folosirii stadionului Cluj Arena pentru festivalul UNTOLD vor fi remediate integral de către UNTOLD. Ca o măsură suplimentară, organizatorii festivalului au și în acest an o poliță de asigurare care acoperă orice defecțiuni/pagube produse în timpul montării, în timpul festivalului sau în timpul demontării.

–        Zonele pistei de atletism care au fost afectate vor fi reparate integral de către UNTOLD până în luna octombrie 2018, așa cum prevede contractul de închiriere încheiat cu Cluj Arena. În acest sens au început deja demersurile și lucrările de reparații.

–        Cu privire la scaunele din tribune, acestea au fost demontate de către organizatori pentru a construi patru rampe de acces, conform normelor stabilite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Acestea au început să fie remontate, iar pana la meciul echipei FC Universitatea Cluj de duminică, 19 august, toate scaunele care au fost dezafectate vor fi repuse pe poziție.

–        Separat de orice acțiuni de întreținere a gazonului pe care UNTOLD le-a efectuat și în acest an, dar și separat de orice reparații care revin organizatorilor UNTOLD în baza exploatării stadionului, aceștia vor investi și într-un sistem de irigare permanent a taluzurilor care înconjoară stadionul Cluj Arena, investiție care se ridică la suma de peste 10.000 de euro”.     

/////////////////////////////////////////////////////////////////

Imaginile șocante au apărut pe contul de Facebook am celor de la Radio Cluj.

”Cam așa arată acum pista de atletism și o parte a tribunelor de pe Cluj Arena, după cele 4 zile de UNTOLD”, se scrie pe contul respectiv.

Arena pe care joacă formația Universitatea Cluj, formație din Liga a II-a, se află în administrarea Primăriei Cluj, condusă de Emil Boc, cel care a fost la concertul UNTOLD.

Comentarii