De Dragoș Tănase,

Scandalul apare în contextul în care Tudorache a anunțat de mai multe ori, în ultimele săptămâni, revenirea lui Mircea Lucescu (pe care PNL l-a numit legendă) la Rapid în funcția de manager general.

Mai mult, astăzi chiar ar urma să aibă loc o întâlnire decisivă între cele două părți, potrivit sursei citate.

Chiar și Gazeta Sporturilor a scris, în urmă cu o lună, că Lucescu va ajunge la Rapid, întrucât primarul Tudorache nu este deloc mulțumit cu rezultatele formației antrenate în acest moment de Daniel Pancu.

Titlul comunicatului PNL este „TUPEU maxim: Primarul PSD al Sectorului 1 folosește numele unei legende a fotbalului românesc în scopuri electorale!”:

„După ce presa sportivă a publicat, zilele trecute, o serie de declarații ale primarului Sectorului 1, Dan Tudorache, despre implicarea sa în discuțiile cu Mircea Lucescu privind întoarcerea la Rapid, ca manager general, PNL Sector 1 trage un semnal de alarmă privind folosirea acestui subiect extrem de important pentru lumea fotbalului doar în scopuri electorale.

PNL Sector 1 salută eventuala reîntoarcere a lui Mircea Lucescu în fotbalul românesc și consideră că orice contribuție a legendarului fotbalist și antrenor va pune clubul de fotbal Rapid București pe o nouă traiectorie, binemeritată în raport cu istoria acestei mari echipe.

Însă, în același timp, considerăm inoportune și lipsite de fair-play declarațiile primarului PSD Tudorache, care pretinde ca este autorul moral al acestei mutări, fără să explice exact în ce calitate discută cu Mircea Lucescu, ce rol are Primăria în aceste negocieri și ce promisiuni face, din poziția sa întâmplătoare și trecătoare”, se arată în comunicat.

Citește comunicatul integral, pe GSP.ro

FOTO – GSP

Citeşte şi:

Din ring, în cazinou. Pitbull Atodiresei a ajuns MC la ”păcănele”

Daniel Pancu, răbufnire nervoasă: ”La Rapid a fost atentat!”

Pentru pompierii români din inima dramei albaneze, Ziua Națională a picat de Ziua Recunoștinței. ”Cele două cadavre erau, de fapt, mama și fiul. Tatăl și fiica au scăpat!”

RECOMANDĂRI
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți
HOROSCOP
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți