Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Poloiștii au călătorit cu tramvaiul echipați doar cu slipi și căști

Poloiștii au călătorit cu tramvaiul echipați doar cu slipi și căști

Poloiștii formației germane Wasserfreunde Spandau 04 din Berlin au lăsat la o parte rușinea și au participat la o acțiune de promovare a meciului pe care îl susțin în această seară (ora 20.00) în compania lui Galatasaray Istanbul.

Marko Stamm, Tobias Preuss și alți colegi de-ai lor i-au luat prin surprindere pe călătorii dintr-un tramvai care circula în capitala Germaniei. Poloiștii s-au urcat în mijlocul de transport public echipați de meci, adică extrem de sumar, în slipi și cu căști de joc pe cap. 

Poloiștii au intrat în vorbă cu oamenii din tramvai, iar cei care i-au întrebat ce caută acolo mai mult dezbrăcați decât îmbrăcați au fost răsplătiți cu bilete gratuite la meciul de astăzi cu Galatasaray Istanbul, contând pentru grupa B a Ligii Campionilor.

“Am vrut să le trezim oamenilor interesul pentru polo. Cine știe, poate câțiva chiar vor încerca să-l practice. Normal, cel mai mare succes l-am avut în cazul femeilor. Foarte multe au dorit să se fotografieze alături de noi”, a declarat Marko Stamm, căpitanul lui Wasserfreunde Spandau 04.

Close
Închide
  Close