19 Iun. 2017 16:23

Portarul Donnarumma trece prin momente delicate după ce a refuzat prelungirea contractului cu AC Milan: ”Amenințat cu moartea”

Distribuie

Portarul Donnarumma trece prin momente delicate după ce a refuzat prelungirea contractului cu AC Milan. Mino Raiola, agentul portarului Gianluigi Donnarumma, susține că jucătorul a fost amenințat cu moartea dacă nu-și prelungește contractul cu AC Milan. În plus, cunoscutul impresar a lansat acuze dure spre șefii clubului italian.

Duminică seara, portarul Milanului a avut parte de un tratament inedit la Campionatul European de tineret: suporterii Italiei au aruncat spre el cu dolari falși în prima repriză a partidei cu Danemarca, scor 0-2.

„A fost vorba de atitudinea conducătorilor din timpul negocierilor. Milan l-a ameninţat pe Donnarumma că îi va distruge cariera dacă nu reînnoieşte contractul. În plus, familia lui Donnarumma a primit amenințări cu moartea.

Nu cred că e cea mai bună politică când un club vrea să prelungească înţelegerea cu un jucător”, a declarat Raiola, care joia trecută a respins, cu acordul portarului, un contract nou pe cinci ani şi un salariu de 5 milioane de euro pe an.

Donnarumma este în prezent cu selecţionata de tineret a Italiei la Campionatul European Under-21 din Polonia, dar Raiola susţine că nu există încă discuţii pentru portarul italian de 18 ani: „Acum nu vorbim cu nimeni, nu avem niciun acord şi nu vom începe rapid găsirea unei noi echipe. Dacă Milan mă va chema, am obligaţia să-i ascult, pentru că ei sunt proprietarii lui Donnarumma”.

Raiola l-a criticat în special pe directorul sportiv Massimiliano Mirabelli: „Cu el nu avem armonie, suntem complet distincţi. Nu îmi place atitudinea lui, nu îl înţeleg şi peste toate nu pot permit aşa ceva”.

Milan încearcă tot posibilul pentru a-l convinge pe Donnarumma să continue pe San Siro: portarului i s-a promis un contract excelent şi banderola de căpitan.

„Am vrut să-l facem un simbol al Milanului pentru fanii noștri, iar Gigio avea tot ce era necesar pentru asta. Ar fi primit banderola de căpitan și i-am făcut o ofertă enormă ținând cont de vârsta sa și de situația Milanului din prezent: 25 de milioane de euro net în următorii cinci ani. Asta însemna 50 de milioane de euro brut pentru club”, a declarat directorul sportiv al milanezilor, Massimiliano Mirabelli, într-un interviu acordat pentru Corriere dello Sport.

Comentarii