Mergi direct la conținut »
ŞOC. Portarul formației Celtic Glasgow a fost BĂTUT pe stradă
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

ŞOC. Portarul formației Celtic Glasgow a fost BĂTUT pe stradă

Portarul polonez Lukasz Zaluska a fost atacat în plină stradă, la Glasgow, după ce a ieșit să se distreze. Jucătorul era împreună cu soția sa și, potrivit publicației Daily Record, ar fi fost bătut de alți doi fotbaliști.

Zaluska, 32 de ani, a fost lovit la cap în urma unei altercații petrecute azi-noapte. Poliția a demarat o anchetă și în prezent încearcă să afle dacă incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere. Un martor a precizat că portarul ar fi fost făcut knock-out de doi fotbaliști, care apoi au plecat de la locul faptei cu un taxi.

Se pare că fotbaliștii care l-au atacat pe polonez sunt Jim Goodwin, de la St Mirren, și Mark Wilson, de la Dundee United, fost jucător la Celtic. Ei au negat acuzațiile, spunând că ieșiseră în oraș cu soțiile și că l-au găsit pe polonez întins pe caldarâm, într-o baltă de sânge. 

”Poliția scoțiană investighează un posibil atac asupra unui bărbat de 32 de ani în Glasgow”, a fost succintul comunicat al autorităților.

Clubul Celtic Glasgow, care joi va întâlni formația română Astra Giurgiu în grupele Ligii Europa, nu a comentat pe marginea subiectului.

Portarul polonez, care este a doua opțiune în acest sezon, a ajuns pe Celtic Park în 2009 și a jucat doar 26 de meciuri pentru ”catolici”. Zaluska a câștigat două cupe și trei titluri cu Celtic în Scoția și are o selecție la naționala poloneză.

Close
Închide
  Close