Mergi direct la conținut »
FCSB e aproape de transferul lui Dorin Rotariu. ”Nu e încheiat, dar avansăm”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > FCSB e aproape de transferul lui Dorin Rotariu. ”Nu e încheiat, dar avansăm”

FCSB e aproape de transferul lui Dorin Rotariu. ”Nu e încheiat, dar avansăm”

Formația roș-albastră a reușit aducerea portarului Plamen Iliev, de la Astra Giurgiu. Goalkeeperul cu 9 meciuri în naționala Bulgariei a costat-o pe FCSB 300.000 de euro.

ACTUALIZARE 15 noiembrie. Gigi Becali a comentat informația publicată de presa din Belgia, potrivit căreia Dorin Rotariu e ca și transferat la FCSB pentru 2.000.000 de euro.

„În drum spre Steaua, cum zic ei, ar însemna că am terminat negocierile. Dar nu le-am terminat. Eu vă spun adevărul, pentru că adevărul înseamnă lumină. Da, da, transferul e mai aproape. Mai degrabă da, se face. Nu e totul încheiat, dar avansăm. Eu când nu mai vreau un jucător dau 100.000 de euro să plece. Ei, dacă nu-l mai vor, nu renunță gratis la el. Dar încearcă să obțină o parte din sumă. Nu știu eu unde va juca. Poate va fi atacant. Nu mă pricep eu. Antrenorul să decidă. El știe forța grupului”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Rotariu, crescut la Timișoara și consacrat la Dinamo, este la Brugge din ianuarie 2017, când a fost cumpărat pentru 2,2 milioane de euro. În acest sezon, pentru Alkmaar, echipă la care este împrumutat, a jucat 9 meciuri și a marcat un gol

Telekom Sport anunță că goalkeeperul bulgar era în ultimele 6 luni de contract cu Astra.

Iliev nu a jucat la Astra în ultimele două meciuri, în locul său fiind folosit David Lazar.

Statele Unite, traversate cu mașina de la Est la Vest în 27 de ore. Drumul de la Nădlac la Constanța, o distanță de 5 ori mai mică, durează peste 10 ore!
Recomandări

Statele Unite, traversate cu mașina de la Est la Vest în 27 de ore. Drumul de la Nădlac la Constanța, o distanță de 5 ori mai mică, durează peste 10 ore!

Plamen Iliev are 26 de ani și este la Astra din 2017, când a venit de la FC Botoșani. Moldovenii l-au adus de la Levski, în anul 2015. În acest sezon Iliev are 8 meciuri la Astra, primit 6 goluri. În 3 dintre aceste jocuri a închis poarta.

Portarul bulgar a adunat 94 de meciuri în Liga 1.

Patronul nu a renunțat la transferurile lui Andrei (Rapid Viena) și Dorin Rotariu (AZ Alkmaar), fotbaliști pe care va încerca să îi aducă în această iarnă.

„Eu, dacă aduc jucători, aduc jucători care joacă, jucători consacrați. Nu cum face Dinamo, că l-a adus pe ăla care a scăpat mingea afară (n.r. Zenke). Sunt doi jucători, atât. Voi îi știți. Eu nu spun, că nu le convine oamenilor. Ivan și Rotariu sunt, da. Nu știu mai multe, v-am spus doar ce vreau. Altceva nu comentez. O să vedem noi. Ei vor pe Rotariu două milioane, iar eu ofer 500.000. Negociem noi… Eu știu că dacă vreau să dau un jucător și cer două milioane, îl dau pe câteva sute de mii. Așa știu că se negociază.”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Close
Închide
  Close