Mergi direct la conținut »
Prima reacție a familiei după accidentarea Larisei Iordache
Sport Libertatea > Sport

Prima reacție a familiei după accidentarea Larisei Iordache: ”I s-au administrat calmante ca să poată dormi! Încă nu s-au găsit bilete să revină în țară”

De Petre Dobrescu, . Ultimul update Vineri, 06 octombrie 2017, 10:18

Prima reacție a familiei după accidentarea Larisei Iordache. Gimnasta s-a accidentat, la încălzire, chiar înainte de a intra la primul aparat din calificările la Campionatul Mondial de la Montreal, solul, şi a părăsit sala de concurs într-un scaun cu rotile: a suferit o ruptură de tendon ahilian la piciorul drept.

Ad placeholder

Gimnasta a suferit o ruptură de tendon ahilian, așteaptă să revină în țară, unde urmează să fie operată. ”Se fac demesuri pentru a-i fi schimbate biletele de întoarcere. Deocamdată nu s-au găsit”, a spus Costel Iordache.

Campionatul Mondial de gimnastică 2017. Larisa Iordache s-a accidentat grav și ratează competiția de la Montreal | FOTO&VIDEO

Prima reacție a familiei după accidentarea Larisei Iordache. Cine plătește operația

”Indiferent de nenorocirea care s-a abătut asupra ei, Larisa merge mai departe! Nu o oprește o accidentare. E puternică, ambițioasă! Va concura pentru România la Olimpiada din 2020, ăsta e obiectivul ei! Vestea a căzut, totuși. ca un trăznet asupra noastră. Când am văzut mesajul ei pe whatsup, nu mi-a venit să cred. Nici n-am întrebat-o la ce picior e ruptura de tendon ahilian! Ceea ce ne interesează acum e ca ea să se facă bine cât mai repede. A mai trecut prin probleme, a avut acea fractură în zona câlcâiului stâng, însă a revenit și, deși nu era sută la sută refăcută, a luat medalie la Europeanul de la Cluj-Napoca (n.r. bronz la bârnă)”, a explicat tatăl sportivei, Costel, pentru Libertatea.

”Lari a avut dureri mari. I s-au administrat calmante pentru a putea dormi. Operația? Sincer să fiu, nu știu cine va plăti, normal ar fi ca Federația s-o facă! S-o vedem noi sănătoasă acasă”, a mai spus Costel Iordache

Larisa a mers la biserica înainte de plecarea spre Montreal

Costel Iordache a dezvăluit pentru Telekomsport că, înainte de plecare Campionatele Mondiale, Larisa a fost la biserică, unde s-a rugat să obțină un rezultat bun în Canada: ”Așa a fost să fie. Sunt sigur că Dumnezeu o va ajuta de acum înainte. Încă nu și-a spus ultimul cuvânt în gimnastică”.

Colega Cătălina Ponor a încercat să o îmbărbăteze pe Larisa Iordache, dar a realizat aproape pe loc şi cât de gravă este accidentarea acesteia. 

„M-a şocat, acel moment m-a şocat. Încercam să o calmez, dar mâinile îmi tremurau foarte tare. Am încercat să o ţin de mână, să o calmez, dar eram foarte speriată şi eu. Ce a păţit ea mi s-a întâmplat şi mie în 2011. Ştiu ce înseamnă să ai o astfel de accidentare şi am început să tremur. Mi-a fost şi mie frică să fac exerciţiul la sol, de teamă să nu mi se întâmple şi mie acelaşi lucru. De aceea nici nu am putut să îmi fac solul foarte bine. Dar asta este competiţia, dacă nu te concentrezi la ce ai de făcut, astfel de lucruri se pot întâmpla”, a declarat Cătălina Ponor.

 

 

 

 

Ad placeholder
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close