Jucătorul de 29 de ani a fost transferat ieri seară sub formă de împrumut până la vară de la Southampton, după care cluburile se vor aşeza din nou faţă în faţă pentru tratative. Gardoş vine după o perioadă lungă în care nu a mai reuşit să prindă prima echipă a „sfinţilor” după accidentarea gravă suferită acum mai mult de un an.

Alegerea surprinzătoarea a lui Florin  – probabil unii s-ar fi așteptat să-l vadă la FCSB, a fost explicată de Gardoș pe Intagram.

”A fost un început de an stresant, cu discuții telefonice interminabile și mulți nervi, dar, în final, am ales să merf acolo unde am fost dorit mai mult”, a scris Gardoș. ”Atâta timp cât atmosfera e ca-n Anglia, te simți fotbalist. Universitatea Craiova, bine te-am găsit”.

Prima reacție a lui Florin Gardoș după ce a semnat cu CSU Craiova | VIDEO Prima reacție a lui Florin Gardoș după ce a semnat cu CSU Craiova | VIDEO

”25 de meciuri în naționalele României, 14 la seniori. Peste 2000 de minute jucate în cupele europene. Transferat de Southampton contra a 7,5 milioane de euro în 2014. Bine ai venit, Florin Gardos! Știm că vrei și poți să îți treci numele cât mai curând pe lista celor care au scris istorie pentru Universitatea Craiova. Succes cu leul pe piept!”, notează oltenii pe pagina de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News