Mergi direct la conținut »
SURPRIZĂ. Ce a decis Becali după ce a pierdut palmaresul Stelei / EXCLUSIV
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > SURPRIZĂ. Ce a decis Becali după ce a pierdut palmaresul Stelei / EXCLUSIV

SURPRIZĂ. Ce a decis Becali după ce a pierdut palmaresul Stelei / EXCLUSIV

Gigi Becali n-a primit deloc bine vestea că a pierdut tot în războiul cu armata, inlusiv numele şi palmaresul Stelei. Motivarea a ajuns în Ghencea de câteva zile, iar patronul, aflat în arest de aproape doi ani, s-a şi gândit la ceea ce are de făcut pentru a nu pierde şi ultima afacere care-i mai aduce bani.

Gigi e dispus acum să negocieze cu Armata. Iniţial, după ce justiţia le-a dat dreptul de a folosi marca celor de la CSA Steaua, în decembrie anul trecut, s-a vorbit despre posibilitatea unei negocieri. S-a vehiculat şi o sumă, 2 milioane de euro, dar totul a căzut după ce Gigi s-a sucit. A crezut că dacă schimbă sigla, nu mai pierde nimic. Oamenii lui, conducătorii clubului, au refuzat orice discuţie cu reprezentanţii MApN, susţinând că nu ştiu ce au pierdut şi ce a câştigat armata. După ce motivarea nu a mai lăsat niciun loc de interpretare, Becali s-a sucit din nou. „Normal că o să le dau bani, tată (n.r. – celor de la armată)!”, a fost singura reacţie a latifundiarului care a „transpirat” dinspre oamenii care ţin legătura cu el.

În comunicatul publicat azi de Steaua, Argăseală a ţinut-o pe-a lui, că n-a pierdut palmaresul, dar a menţionat că va „folosi căile de atac extraordinare” împotriva deciziei „nedrepte”. Dacă ar fi pierdut doar sigla, Steaua nu s-ar mai fi dat peste cap, pentru că oricum îşi făcuse altă emblemă. Dar, indirect, conducătorii de la FCSB au recunoscut că au pierdut totul, altfel n-ar mai fi avut niciun sens să ameninţe cu alt proces.

Close
Închide
  Close