Mergi direct la conținut »
Primarul Craiovei: ”Construcția stadionului de atletism va începe în aceste zile”
Sport Libertatea > Sport > Primarul Craiovei: ”Construcția stadionului de atletism va începe în aceste zile”

Primarul Craiovei: ”Construcția stadionului de atletism va începe în aceste zile”

Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, a anunțat că în următoarele zile vor demara lucrările pentru construirea noului stadion din Cetatea Băniei care va fi destinat atletismului.

Arena va avea o capacitate de 5.000 de locuri, va fi amplasată lângă stadionul de fotbal, iar costurile construirii ei vor fi suportate de bugetul local. ”Construcţia la stadionul de atletism trebuie să înceapă chiar în aceste zile, dar vom începe cu partea care ţine de tribune, nu cu stadionul. Avem o încurcătură cu echipa de fotbal.

La ora actuală, nu mai există terenuri de sport pe care să se poată antrena echipa orașului. Clubul sportiv ne-a făcut o adresă că, până când nu putem să le asigurăm alte stadioane pe care ei să poată să se antreneze, ar fi mai bine să nu le demolăm cele două terenuri de antrenament. Dar, atâta timp cât noi vom amenaja cele două terenuri de antrenament de la cantonament, vom putea să lucrăm la stadionul mic doar la partea de betoane, infrastructură și așa mai departe.

Depindem foarte mult de cantonament. Și, încă ceva: nu am putut să scoatem la licitație tot stadionul mic pentru că am fost legați de stadionul mare. Până când nu își termină ei proiectul, care înseamnă un punct termic și țevile care vor trece pentru apă, canalizare și conductele termice, practic noi nu avem cum să dăm drumul la proiectul pentru stadionul mic”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, pentru gds.ro.

Close
Închide
  Close