Mergi direct la conținut »
”Prinţul” Adrian Cristea şi-a găsit echipă! E aproape de a semna cu un club din Bucureşti
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > ”Prinţul” Adrian Cristea şi-a găsit echipă! E aproape de a semna cu un club din Bucureşti

”Prinţul” Adrian Cristea şi-a găsit echipă! E aproape de a semna cu un club din Bucureşti

Liber de contract de la începutul acestui an, când Steaua a renunţat la el, mijlocaşul Adrian Cristea (30 de ani) e pe punctul de a parafa un nou angajament.

Adrian Cristea va juca în această seară în echipa Rapidului, într-o partidă amicală pe care giuleştenii o vor susţine de la ora 18.00 cu Juventus Bucureşti, pe arena de lângă şine. Dacă îl va convinge pe antrenorul Ionel Ganea, ”Prinţul” va semna un contract cu gruparea de lângă Podul Grant şi va deveni, astfel, unul dintre jucătorii care au evoluat la toţi cei trei ”granzi” ai Capitalei. Printre aceştia se numără Bogdan Stelea, Jean Vlădoiu, Florin Tene sau Adrian Matei.

Adrian Cristea a jucat la Dinamo în perioada 2004-2013, iar în toamna anului trecut a îmbrăcat tricoul Stelei. Mijlocaşul a mai evoluat în carieră la Poli Iaşi (2001-2004), ”U” Cluj (2011-2012) şi Petrolul Ploieşti (2012-2013).

În probe la Rapid se mai află portarul Emilian Dolha, ultima dată la ”U” Cluj, şi atacantul Valentin Balint, de la Dinamo.

Close
Închide
  Close