MENIU CAUTĂ
24 Aug. 2018 22:02

Rapid și-a primit înapoi numele tradițional. Academia Rapid nu mai există

Distribuie

Rapid și-a primit înapoi numele tradițional. Academia Rapid nu mai există. Așa a decis astăzi Comitetul de Urgență al FRF.

Iată deciziile luate la ședința de vineri:

În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, cu unanimitate de voturi:

– Aprobă numirea doamnei Silvia Boroneanț în calitate de Secretar al Comisiei de Recurs a FRF și al Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor în locul doamnei Daniela Popa.

– În temeiul art. 4 din ROAF și având în vedere Avizul Departamentului Juridic al FRF din 20.08.2018, precum și documentele prezentate de către clubul solicitant, aprobă cesionarea activității sportive a clubului de drept privat FCM Alexandria către clubul CSM Alexandria (club de drept public) și pe cale de consecință dispune afilierea provizorie a clubului CSM Alexandria și dezafilierea provizorie a clubului FCM Alexandria.

– În temeiul prevederilor art. 2 alin. 7 coroborate cu dispozițiile art. 2 alin. 4 din ROAF, având în vedere solicitarea nr. 4067 din 03.08.2018 a SC Fotbal Club R București SA și Contractul de cesiune privind transmiterea dreptului asupra mărcii Fotbal Club Rapid nr. 7323 din 24.07.2018, aprobă ca SC Fotbal Club R București SA să participe în competițiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF sub denumirea mărcii Fotbal Club Rapid.

– Ia act de cererea de retragere a clubului ACS Gauss Bacău și aprobă completarea locului vacant astfel apărut cu echipa a doua a clubului FC Botoșani conform solicitării acestuia. Ca urmare a celor anterior menționate constată dezafilierea de drept a clubului ACS Gauss Bacău. În ceea ce privește echipa a doua a clubului FC Botoșani aceasta va fi înscrisă în seria 1 a Ligii 3, ediția 2018-2019 și va prelua programul clubului retras.

– Aprobă afilierea provizorie a cluburilor cu activitate de fotbal feminin: Asociația Club Sportiv Activ Slobozia și Asociația Club Sportiv Atletic Olimpia Gherla.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii