Mergi direct la conținut »
Ganea: "Mai aştept jucători noi, cât mai repede posibil. Să vină măcar trei-patru"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Ganea: "Mai aştept jucători noi, cât mai repede posibil. Să vină măcar trei-patru"

Ganea: „Mai aştept jucători noi, cât mai repede posibil. Să vină măcar trei-patru”

Rapid a intrat într-o nouă eră. Venirea lui Valerii Moraru ca investitor în Giuleşti i-a mai liniştit pe "vişinii". Chiar dacă a debutat cu stângul pe banca tehnică a Rapidului, Ionel Ganea şi-a lăudat elevii pentru jocul reuşit în faţa campioanei.

„Îi felicit pe jucători pentru felul în care s-au dăruit. Probabil că în cazul în care nu aveam acele greşeli personale puteam obţine un rezultat mai bun. Am avut puţin timp la dispoziţie dar am încercat să le ridic moralul.

Eu cred că acești jucători tineri au un potențial foarte bun, dar trebuie timp și multă muncă. Oricum, avem nevoie de jucători pentru a crea concurență pe posturi. Rapid are o tradiție foarte mare și trebuie să ne ridicăm la înălțimea numelui. Trebuie întărit compartimentul defensiv, s-a văzut și azi. Mai aștept jucători, asta cât mai repede posibil. Poate chiar de luni să vină ceva noutăți, măcar 3-4 fotbaliști valoroși. Atunci cred că vom avea și rezultate. Indiferent de cine este acționar, important este ca acesta să poată finanța echipa”, a declarat Ionel Ganea, la sfârşitul meciului, pentru Look TV.

Mircea Bornescu s-a întors la Rapid după o pauză de 3 ani. Portarul a mai evoluat în Giuleşti în perioada 2009-2011. Totuşi, primul meci în tricoul alb-vişiniu nu-i va trezi amintiri plăcute.

„Primul derby pentru mine a fost greu şi trist. Se vede că ne lipseşte pregătirea fizică. În repriza a doua am căzut fizic. Dezamăgirea este foarte mare. Nu ne interesa prima. L-am primit foarte bine pe Ganea. Săptămâna viitoare vom încerca să punem în aplicare ceea ce ne cere el.

Pe Moraru l-am cunoscut în seara asta. A venit la noi după meci şi ne-a încurajat. Ne-a spus să ridicăm capul sus. Sunt convins că a venit liniştea în Giuleşti”, a spus Mircea Bornescu.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close