Mergi direct la conținut »
Răspunsul lui Boroi pentru Talpan: ”Nu vreau să spun mai multe!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Răspunsul lui Boroi pentru Talpan: ”Nu vreau să spun mai multe!”

Răspunsul lui Boroi pentru Talpan: ”Nu vreau să spun mai multe!”

Răspunsul lui Boroi pentru Talpan a sosit la puțin timp după ce juristul Ministerului Apărării a cerut ferm ca fostul comandant al clubului Steaua „să plătească” pentru contractele de închiriere a stadionului Steaua pe care le-a semnat cu echipa lui Becali.

De Octavian Cojocaru,

„Boroi trebuie să răspundă pentru toate. Cei care au greșit, trebuie să plătească. Eu nu vreau să distrug Steaua. Ce să facem dacă actele nu s-au făcut în regulă?”, a declarat juristul Florin Talpan la Digi Sport.

Răspunsul lui Boroi pentru Talpan: „Nu știu dacă echipa lui Becali este continuatoarea”

„Nu mă interesează ce a declarat juristul clubului Steaua, dar răspund doar atât: reprezentantul oficial al instituției în orice problemă juridică este doar comandantul. 

Eu am fost ales în această funcție neavând nicio legătură cu fotbalul și atunci eu am preferat să îmi fac treaba pe ceea ce am avut eu și să nu-i dezamăgesc pe cei care mi-au acordat această încredere. Nu pot să mă pronunț în acest moment despre această situație.

Nu știu dacă Steaua lui Gigi Becali este continuatoarea vechii echipe de fotbal a CSA Steaua și nici nu vreau să spun mai multe”, a declarat George Boroi pentru ziarul ring.

Close
Închide
  Close