12 Oct. 2017 16:59

Răzvan Burleanu a vizitat noul stadion al Craiovei / VIDEO

Distribuie

Răzvan Burleanu a vizitat noul stadion al Craiovei. Președintele Federației Române de Fotbal s-a declarat impresionat de modul în care arată arena din Bănie ridicată pe banii Primăriei locale. 

”Stadionul este o adevărată bijuterie. Cuvintele nu pot descrie bucuria pe care o vor avea suporterii la fiecare meci care se va disputa pe această arenă. Pe un asemnea stadion este și păcat să nu joci în cupele europene. Ne dorim cât mai repede să se poată juca pe acest aici și să aducem echipa națională la Craiova”, a spus Burleanu, porivit sportuldoljean.ro.

Burleanu a precizat că echipa națională va disputa toamna aceasta un amical pe noua arenă ”Ion Oblemenco”, dar nu este sigură că adversarul va fi naționala Turciei.

”Sper să aducem un amical la Craiova toamna aceasta, dar nu se știe dacă va fi Turcia sau o altă reprezentativă. Purtăm mai multe negocieri pentru cele două amicale pe care vrem să le jucăm până la finalul anului, pe care sper să le finalizăm zilele viitoare”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Loading...
Comentarii