MENIU CAUTĂ

O, ce veste minunată! Răzvan Lucescu, bunic pentru a doua oară. S-a întâmplat în seara de Ajun

Distribuie

Răzvan Lucescu, 49 de ani, a devenit bunic din nou, în Ajun de Crăciun, așa cum anunțase în Libertatea în urmă cu zece zile, nora sa aducând pe lume o preafrumoasă fetiță.

„De multe ori mi se spune că sunt cel mai tânăr bunic din lume, mi s-a făcut gluma aceasta de multe ori în Grecia!”, a mărturisit Răzvan Lucescu, 49 de ani, pentru Libertatea în preajma Crăciunului, atunci când a dezvăluit că așteaptă un nou membru în familia lărgită.

Și Luceștilor li s-a întâmplat un miracol de Crăciun: chiar în Ajun au fost fericiți și emoționați să o primească pe Zoe, fetița lui Matei, fiul antrenorului de la PAOK Salonic, și a soției sale, Ioana, care a dorit să nască pe cale naturală. Toată familia s-a reunit la spital și cu toții, de la străbunicii Mircea și Nely Lucescu, la bunicii Răzvan și Ana, plus proaspătul tătic, au stat alături de Ioana și Zoe la primul lor Crăciun în formație completă. Răzvan a nimerit într-o altă presiune, după cele trăite de-a lungul anului 2018 în Grecia, doar că de data aceasta mult mai plăcută.

Tehnicianul care conduce autoritar campionatul din Grecia, fără eșec în prima ligă elenă, este pentru a doua oară bunic. Prima oară, fata lui, Marilu, i-a oferit această onoare și bucurie, ea având împreună cu soțul ei de origine peruviană un băiețel de un an, Lucio. Marilu și „echipa” ei și-au vizitat rudele la București în preajma Crăciunului, după care au plecat în America de Sud, pentru ca la începutul lui ianuarie să meargă direct la Salonic să-l îmbrățișeze pe cel mai tânăr bunic din România.


Citiți și:

EXCLUSIV/ New entry în familia Lucescu! Răzvan va deveni de două ori bunic, iar Il Luce va fi de două ori străbunic

Citește mai multe despre răzvan lucescu pe Libertatea.

Comentarii