MENIU CAUTĂ

Răzvan Lucescu, drum liber spre titlu în Grecia. Incidente grave la meciul rivalilor, Olympiakos – AEK Atena | VIDEO

Distribuie

Răzvan Lucescu, drum liber spre titlu în Grecia. Incidente grave la meciul rivalilor, Olympiakos - AEK Atena. Spectatorii au invadat terenul arenei Georgios Karaiskakis, după ce campioana en-titre a fost învinsă, duminică, de AEK Atena, cu scorul de 2-1.

Zeci de suporteri au invadat terenul după înfrângerea favoriţilor, iar poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a-i scoate de pe gazon. Fanii au distrus panourile publicitare de pe marginea terenului şi au aprins fumigene.

Înaintea meciului, aproximativ o sută de suporteri s-au confruntat cu forţele de ordine. Fanii gazdelor au aruncat cu pietre în autocarul cu care jucătorii oaspeţi au ajuns la stadion.

Olympiakos ar putea fi sancţionată cu retragerea de puncte după aceste incidente.

Modul în care Olympiacos a pierdut duminică a amplificat furia susţinătorilor. Gazdele au deschis scorul, în minutul 82, prin Ansarifard, apoi AEK Atena a marcat de două oră, în mintele 88 şi 90+4, prin Cigrinski şi Giakoumakis.

Echipa din Pireu, de şapte ori campioană în ultimii şapte ani, a coborât pe locul al treilea în clasament după înfrângerea de duminică. După 20 de etape, lider este formaţia antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, cu 46 de puncte, urmată de AEK Atena, cu 44 de puncte şi de Olympiacos, cu 42 de puncte.

Citiți și Răzvan Lucescu, încă un pas spre titlu în Grecia. PAOK mai are de rezistat 10 etape

Citește mai multe despre răzvan lucescu, Grecia și PAOK pe Libertatea.

Comentarii