Mergi direct la conținut »
Răzvan Lucescu e încântat de echipa sa: ”Suntem puternici ca și grup!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Răzvan Lucescu e încântat de echipa sa: ”Suntem puternici ca și grup!”

Răzvan Lucescu e încântat de echipa sa: ”Suntem puternici ca și grup!”

Răzvan Lucescu e încântat de echipa sa: ”Suntem puternici ca și grup!”. Răzvan Lucescu (49 de ani) e pe cai mari cu formația sa, PAOK Salonic, care a distrus-o pe Basel, scor 3-0, calificându-se cu un entuziasmant 5-1 la general în turul trei preliminar din Liga Campionilor.

Marcatorii grecilor au fost Fernando Varela (7), Prijovici (52) și El Kaddouri (60). PAOK învinsese în tur, pe teren propriu, cu 2-1.

Răzvan Lucescu e încântat de echipa sa: „Am avut o organizare bună”

„A fost un alt meci pe care l-am jucat foarte bine, am avut o organizare bună şi fotbalişti buni. În primul rând, suntem puternici ca şi grup, avem încredere unul în celelalt şi intrăm pe teren ca să câştigăm meciurile!

Am intrat pe gazon cu gândul la victorie, dar ne-am respectat adversarul. Acum ne putem concentra pentru următorul joc”, a spus Răzvan Lucescu la finalul partidei cu Basel.

PAOK Salonic îi va întâlni pe rușii de la Spartak Moscova în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

„Trebuie să pregătim bine jocul şi, cu ajutorul spiritului nostru de echipă, vom reuşi să ne calificăm!”, a mai spus Răzvan Lucescu.


Citește și:

Românii care au criticat Poliţia pe Facebook s-au trezit cu conturile blocate. Internauţii au povestit pentru Libertatea ce li s-a întâmplat

Close
Închide
  Close