Mergi direct la conținut »
Răzvan Lucescu negociază cu Șahtior Donețk. Propus de tatăl său
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Răzvan Lucescu negociază cu Șahtior Donețk. Propus de tatăl său

Răzvan Lucescu negociază cu Șahtior Donețk. Propus de tatăl său

Răzvan Lucescu negociază cu Șahtior Donețk. Potrivit presei din Ucraina, fostul selectioner este favorit să semneze cu gruparea miliardarului Rinat Ahmetov, după ce a fost propus de tatăl său, Mircea Lucescu.

”Răzvan Lucescu va fi aproape sigur noul antrenor al lui Șahtior, fiind favoritul conducerii în acest moment”, a scris presa din Ucraina. Tehnicianul român ar urma să-l înlocuiască din vară pe portughezul Paulo Fonseca.

Mircea Lucescu a antrenat 12 ani Șahtior Donețk și a rămas în relații excelente cu patronul Rinat Ahmetov. Inițial, s-a scris că Il Luce ar putea pregăti în paralel naționala Turciei și formația din Donbas, dar, de fapt, el l-a propus pe fiul său.

Răzvan Lucescu a avut un sezon excelent în Grecia, unde doar problemele de la comisii l-au împiedicat în mare măsură să câștige titlul cu PAOK Salonic. Lucescu jr. are posibilitatea să câștige Cupa Greciei, echipa lui fiind calificată în finală.

PAOK Salonic a câștigat duminică meciul cu Xanthi, scor 2-1, disputat pe teren propriu, în etapa a 28-a a campionatului elen și se află pe locul 2, la opt puncte în spatele liderului AEK Atena și la patru în fața celor de la Olympiakos. Mai sunt două runde de disputat.


Citește și: EXCLUSIV | Doi bătrâni au rămas singurii locuitori ai unui sat de lângă Cernobîl. De câţiva ani, însă, nu-şi mai vorbesc

Close
Închide
  Close