MENIU CAUTĂ
30 Aug. 2018 13:10

Răzvan Lucescu revine în grupele Europa League după 7 ani. A fost eliminat din Liga Campionilor, dar e mulțumit de jucătorii săi!

Distribuie

Răzvan Lucescu revine în grupele Europa League după 7 ani. A fost eliminat din Liga Campionilor, dar e mulțumit de jucătorii săi!

Deşi a fost eliminat din play-off-ul Ligii Campionilor de Benfica Lisabona, antrenorul Răzvan Lucescu s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi.

'Nu e vorba doar de o fază, e vorba de istoria celor două echipe, una care e obişnuită să joace la acest nivel şi o alta, care e pentru prima oară ajunsă într-o astfel de situaţie, de a juca pentru calificre. Probabil al doilea gol primit a turnat plumb în ghetele băieţilor, dar chiar şi la 3-1 au fost momente în care şi-au dat viaţa. Acesta este fotbalul. Diferenţa o face o greşeală. Eu sunt foarte mulţumit de băieţi. Am avut neşansa de a ajunge pe un traseu extrem de greu, poate şi din cauza celor întâmplate anul trecut în acest campionat”, a spus Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu revine în în grupele Europa League după şapte ani. A mai jucat de trei ori în grupe, de fiecare dată cu Rapid. Startul competiţiei este pe 20 septembrie, dar până atunci grecii trebuie să treacă peste eşecul cu Benfica.

Play-off Liga Europa 2018-2019. Învingătoarele merg în grupele competiției

Citește mai multe despre răzvan lucescu și Liga Europa pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii