MENIU CAUTĂ
30 Aug. 2018 13:10

Răzvan Lucescu revine în grupele Europa League după 7 ani. A fost eliminat din Liga Campionilor, dar e mulțumit de jucătorii săi!

Distribuie

Răzvan Lucescu revine în grupele Europa League după 7 ani. A fost eliminat din Liga Campionilor, dar e mulțumit de jucătorii săi!

Deşi a fost eliminat din play-off-ul Ligii Campionilor de Benfica Lisabona, antrenorul Răzvan Lucescu s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi.

'Nu e vorba doar de o fază, e vorba de istoria celor două echipe, una care e obişnuită să joace la acest nivel şi o alta, care e pentru prima oară ajunsă într-o astfel de situaţie, de a juca pentru calificre. Probabil al doilea gol primit a turnat plumb în ghetele băieţilor, dar chiar şi la 3-1 au fost momente în care şi-au dat viaţa. Acesta este fotbalul. Diferenţa o face o greşeală. Eu sunt foarte mulţumit de băieţi. Am avut neşansa de a ajunge pe un traseu extrem de greu, poate şi din cauza celor întâmplate anul trecut în acest campionat”, a spus Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu revine în în grupele Europa League după şapte ani. A mai jucat de trei ori în grupe, de fiecare dată cu Rapid. Startul competiţiei este pe 20 septembrie, dar până atunci grecii trebuie să treacă peste eşecul cu Benfica.

Play-off Liga Europa 2018-2019. Învingătoarele merg în grupele competiției

Loading...
Comentarii