Mergi direct la conținut »
Răzvan Marin a marcat pentru Standard Liege și și-a prelungit contractul. A înscris și Alexandru Băluță
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Răzvan Marin a marcat pentru Standard Liege și și-a prelungit contractul. A înscris și Alexandru Băluță

Răzvan Marin a marcat pentru Standard Liege și și-a prelungit contractul. A înscris și Alexandru Băluță, pentru Slavia Praga.

Răzvan Marin a înscris un gol şi a reuşit o pasă decisivă, duminică, în meciul câştigat pe teren propriu, scor 3-1, în faţa liderului FC Bruges, în etapa a zecea a campionatului Belgiei.

Marin a marcat în minutul 79, după o cursă de 50 de metri, finalizată cu un șut imparabil. Răzvan a pasat decisiv pentru Carcela, în minutul 37. Celălalt gol al învingătorilor a fost înscris de Emond, în minutul 62. Pentru FC Bruges a marcat Luyindama (Standard Liege), în propria poartă.

VIDEO

„Standard Liege şi Răzvan Marin au ajuns la un acord, iar mijlocaşul a semnat un nou contract. Standard îl felicită pe Răzvan şi îi urează toate cele bune în culorile echipei noastre!”, a scris clubul Standard pe site-ul oficial, cu două săptămâni în urmă, când acesta și-a prelungit contractul.

Alexandru Băluţă a înscris un gol în meciul câştigat de Slavia Praga, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în faţa lui FK Pribram, în cadrul etapei a 11-a a campionatului Cehiei.

Alexandru Băluţă a fost titular în echipa lui Kralovec și a înscris în minutul 32 al partidei, din assist-ul lui Husbauer. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Boril 14, Fryfrych 35 şi Stoch 75. Pentru oaspeţi a marcat Rezek, în minutul 15. 81 de minute a bifat Băluță pentru Slavia în partida de duminică, fiind înlocuit cu Mesanovic.

Slavia Praga este lider în clasament, cu 27 de puncte, iar Pribram este pe zece, cu 14 puncte. În etapa viitoare, echipa românului va întâlni în deplasare Liberec, locul 7 din Cehia.

Close
Închide
  Close