Mergi direct la conținut »
Răzvan Raţ a împlinit azi 33 de ani: ”Îmi voi mânca degetele de nervi”
Sport Libertatea > Sport > Răzvan Raţ a împlinit azi 33 de ani: ”Îmi voi mânca degetele de nervi”

Răzvan Raţ a împlinit azi 33 de ani: ”Îmi voi mânca degetele de nervi”

Răzvan Raţ a împlinit astăzi 33 de ani. Fundaşul stânga cu 95 de selecţii îşi serbează ziua de naştere în cantonamentul echipei naţionale a Românei, care se pregăteşte pentru stagiul din Elveţia unde va susţine şi două amicalele, cu Albania (31 mai) şi cu Algeria (4 iunie).

Tricolorul susţinut la prânz o conferinţă de presă la Mogoşoaia.

Îmi doresc cam ce-și dorește orice fotbalist de ziua sa: să fie sănătos, să poată juca cât mai mult, la un nivel cât mai ridicat, să fie fericit alături de cei dragi. Nu mă aștept la cadouri, în ultimii 13 ani, în care am fost la echipa națională, doar în doi sau în trei mi-am serbat ziua în afara echipei naționale, nu am fost în cantonament. S-au obișnuit cu mine, cu faptul că ziua mea cade când sunt jocuri la națională. Eu sper să fie o seară normală diseară, că e ziua mea, dar cred că ar fi foarte bine să avem o șampanie și după meciurile amicale”.

despre Mondial

”Mă voi uita la Mondial și îmi voi mânca degetele de nervi. Puteam fi noi acolo. Așa cred că se gândește orice român, nu doar colegii mei din echipă. Nu mă gândesc neapărat la o revanșă în fața Greciei, vreau doar ca la sfârșitul preliminariilor să-i băgăm sub noi în clasament. Văd Germania favorită la câștigarea Campionatului Mondial. Cred că este cea mai completă și competitivă. Dă o senzație de forță brută.” 

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

despre tinerii convocaţi

”Sincer, chiar am fost surprins de Cristi Manea, pentru că pare matur în joc, pentru vârsta lui. La doar 16 ani se comportă la antrenamente destul de matur. Asta e îmburucător, e bine pentru el și sper să crească în valoare și să ajungă un om de bază la echipa națională. Nu-l știam înainte de această convocare. Și concurentul meu mi se pare un jucător bun, mă refer la Vătăjelu. Nu numai cei noi și tineri sunt dornici să se afirme, să fie în circuitul naționalei. Se vede asta, se vede dorința lor”.

despre oferta de la Rayo Vallecano

„Am oferta celor de la Rayo pe masă, am recunoscut-o și o recunosc, ezit sau aștept finalizarea discuțiilor și cu alte cluburi, apoi vom vedea ce se va întâmpla. M-ar tenta tot Spania, pentru că m-am simțit bine în puținele luni în care am stat acolo, am jucat, am fost primit bine, am avut o sincopă, într-adevăr, dar am fost apreciat. Am jucat la o echipă căreia îi place să aibă mingea să aibă posesie, la care îți face plăcere să joci. Și atunci, mi-ar plăcea în Spania, nu doar la Rayo. La un moment dat era pe locul 1 la posesie în Europa.

Cum a ajuns Estonia pe locul 1 în Europa la Educație?
Recomandări

Cum a ajuns Estonia pe locul 1 în Europa la Educație?

 

Când te întâlnești cu mingea așa des e o plăcere, în general echipele spaniole se bazează pe posesie și pe joc combinativ. Sincer, Pițurcă m-a sfătuit să semnez. Mi-a zis că dacă am oferta pe masă, să nu ezit, pentru că am avut o jumătate de an bun acolo, m-am integrat bine și ar fi bine să continui pe același drum. Sunt nuanțe pe care dumneavoastră nu le știți.

Sunt 18 jucători care termină contractul. Eu am nevoie de un contract de minim doi ani, asta îmi doresc. Nu aș fi sigur că Rayo va rămâne în prima ligă în următorul sezon. Jucătorii pe care i-a avut la dispoziție în acest sezon au dovedit că sunt jucători buni, cu care Rayo se poate chiar bate la un loc de cupele europene. Dar, în situația în care foarte mulți vor pleca, există o siguranță, pentru că nu se știe ce jucători vor veni, valoarea lor etc”.

”Am declarat în repetate rânduri că poziția mea este asta: vreau să-mi termin cariera în străinătate, nu exclud o revenire în țară, dar fac tot posibilul să joc la un nivel înalt cât mai mult, apoi vom vedea”

 

 

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close