În primul set, jucătorul de tenis din Grecia și-a revărsat furia pe un scaun, în care a dat cu sete cu racheta. Aceasta a ricoșat și l-a lovit pe Apostolos Tsitsipas, tatăl și, totodată, antrenorul lui Stefanos.

Siderat de gest și ținându-se de antebrațul drept în care a fost ”atins” de rachetă, Apostolos Tsitsipas i-a aruncat câteva cuvinte fiului său, apoi a urcat în tribună.

După meciul pierdut, 6-7, 7-6, 6-7, Stefanos Tsitsipas a încercat să-i explice gestul necugetat, la conferința de presă.

„S-a întâmplat în mod accidental. Nu asta am intenţionat asta. Am uitat imediat totul şi am trecut peste asta”, a spus Tsitsipas.

Tenismenul de 21 de ani a adăugat: ” Sunt lucruri care se pot întâmpla. Nu am vrut să fac asta. Lucrurile au scăpat de sub control, din păcate”.

Despre ”pedeapsa” pe care ar putea s-o primească din partea tatălui său, Stefanos Tsitispas a spus, în glumă: ”Poate va trebui să rămân în camera mea pentru trei zile, pedepsit de tatăl meu”.

Adversarul din meciul de marți, Nick Kyrgios, i-a luat apărarea lui Stefanos Tistsipas, precizând, la conferința de presă: ”Nu am văzut ce s-a întâmplat, dar nu cred că a vrut să-şi lovească tatăl. Nu ar trebui să daţi o prea mare importanţă acestui incident. Şi eu am făcut multe gesturi necugetate în momente de mare intensitate din timpul meciului. Este clar că a fost un accident”.

VIDEO: Twitter

Citeşte şi:

Un antrenor din Spania a fost suspendat, după ce a apărut într-un clip interzis minorilor: ”Sunt victima unei infracțiuni”

Darko Kovacevici a fost ținta unei tentative de omor, în Grecia. Fostul fotbalist, urmărit și împușcat

Kylian Mbappe este cel mai scump fotbalist din lume. Suma exorbitantă la care este cotat jucătorul de la PSG

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism