Mergi direct la conținut »
Reghecampf, după 3-1 cu Viitorul: “Am câștigat meciul fără să avem probleme”. ^Hagi: “Au fost două momente care au schimbat tot meciul”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Reghecampf, după 3-1 cu Viitorul: “Am câștigat meciul fără să avem probleme”. ^Hagi: “Au fost două momente care au schimbat tot meciul”

Nicușor Stanciu, Laurențiu Reghecampf și Gheorghe Hagiau vorbit despre meciul Viitorul – Steaua (1-3) disputat astăzi. Antrenorul campioanei României consideră că echipa lui ar fi invincibilă în Liga 1, dacă toți jucătorii ar evolua la capacitatea maximă.

Nicușor Stanciu (mijlocaș Steaua), la Digi Sport 1: “Trecem printr–o perioadă bună. Am reușit două victorii împotriva unor echipe bune, ca Astra și Viitorul. Important este că am rămas la 3 puncte în spatele Astrei. În play-off, toate sunt echipe tari. Deocamdată sunt fericit la Steaua. Mă simt bine aici. Până la Euro, îmi doresc să iau campionatul cu Steaua”.

Laurențiu Reghecampf (antrenor Steaua), la Digi Sport 1: “Deocamdată suntem în spatele celor de la Astra. Mai avem de recuperat. Important este să câștigăm în fiecare săptămână. Am întâlnit o echipă foarte bună, pe care nu trebuia să o lăsăm să joace. Cred că am câștigat meciul fără să avem probleme. Dacă toți jucătorii noștri joacă la adevărata valoare, am mai spus că e greu să pierdem în România. Chipciu se consumă ca orice jucător care nu marchează. Când o să marcheze, o să vedeți că va căpăta iar încredere”.

Gheorghe Hagi (antrenor Viitorul), la Digi Sport 1: “Au fost două momente care au schimbat tot meciul. Cred că până atunci am jucat bine. Mă întrebați pe mine dacă a fost penalty? Spuneți voi! Nu vreau să iau din meritele Stelei, pentru că e puternică, își dorește… Asta e, pentru noi e o realitate. Credeam că în play-off o să fie care pe care și cine e mai bun, să câștige. Sunt mici detalii care fac diferența. A fost o experiență pentru noi. Ce să fac, să plâng? Mie nu îmi place să plâng. Asta e, am luat bătaie, mă doare, dar nu am ce să fac. Mergem înainte!”

Close
Închide
  Close