Mergi direct la conținut »
Reacții după derby-ul Clujului: „Numai nouă ni se putea întâmpla!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Reacții după derby-ul Clujului: „Numai nouă ni se putea întâmpla!”

Reacții după derby-ul Clujului: „Numai nouă ni se putea întâmpla!”

„U” Cluj a învins-o astă-seară, pe teren propriu, pe rivala CFR Cluj, scor 1-0, după un gol frumos marcat pe final de joc de Vlad Morar. Iată ce au spus protagoniștii meciului de la Cluj.

Adrian Falub, antrenor „U”

„Aş vrea să trag un semnal de alarmă: suntem singura echipă din România care a jucat de 4 ori în nouă zile!

După meciul de astăzi cred că spiritul încă nu a murit. Meciul a fost echilibrat, dar a fost salvat de execuţia fantastică a lui Morar! Vreau să îi felicit pe jucători pentru meciul făcut şi pentru atitudinea de care au dat dovadă. Nu e uşor să joci atâtea meciuri într-o perioadă atât de scurtă.

Nu cred că CFR a avut ocazii de gol, mai mult situaţii de poartă. Diferenţa s-a făcut pe faptul că am mizat pe jocul în spatele fundaşilor lor laterali, după ce recuperam mingea, şi pe execuţia lui Morar.

Mi-aş bucura să ne îndeplinim şi următorul vis, după calificarea în finala Cupei, să rămânem în Liga 1.

Morar e un jucător foarte bun, care are execuţii fantastice, ceva ce nu poate face oricine, dar el nu are continitate din păcate. Se accidentează, ratează perioade din pregătire.

Pentru noi este foarte greu şi acum să ne salvăm de la retrogradare”.

Medicii care stau 24 de ore din 24 în spitale sunt puși să-și plătească mâncarea
Recomandări

Medicii care stau 24 de ore din 24 în spitale sunt puși să-și plătească mâncarea

 

Francisc Dican, antrenor CFR

„Vreau să-mi felicit echipa pentru cum au jucat. S-a rupt totul la eliminare, acolo nu am mai ştiut cum să gestionăm situaţia. De pe margine mi s-a părut că Petrucci l-a atins cu piciorul în cădere. Mai departe, nu ştiu ce să spun.

Probabil că obţineam măcar un rezultat de egalitate dacă nu era eliminarea. Am fost nevoiţi să improvizăm în atac, dar chiar şi aşa am dominat jocul până în minutul 75, am avut mai multă consistenţă şi U Cluj a contat doar pe contraatac”.

Ciprian Deac, CFR Cluj

„Numai nouă ni se poate întâmpla aşa ceva! Chiar sunt curios să văd statistica şuturilor la poartă. Cred că ne-au dat gol la singurul lor şut… Ăsta e fotbalul. Cred că la acea eliminare s-a rupt totul .

Nu comentez arbitrajul. Am înţeles că am avut şi un penalty şi altfel ar fi decurs meciul dacă îl primeam. Meritam măcar un egal la cum s-a jucat”.

Close
Închide
  Close