Mergi direct la conținut »
Real Madrid - Barcelona: antrenorul Rafa Benitez nu are voie să piardă
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Real Madrid - Barcelona: antrenorul Rafa Benitez nu are voie să piardă

Real Madrid – Barcelona: antrenorul Rafa Benitez nu are voie să piardă

„Clasicul” Real Madrid – Barcelona poate fi ultimul meci pe banca gazdelor pentru antrenorul Rafa Benitez. În cazul unei înfrângeri în partida programată sâmbătă (21 noiembrie, ora 19:15, Digi Sport 1), „albii” vor lua în calcul despărţirea de actualul tehnician.

Cotidianul catalan El Mundo Deportivo, citat de Mediafax, pretinde că Zinedine Zidane i-ar putea lua locul lui Rafael Benitez la conducerea tehnică a formaţiei Real Madrid, în cazul în care gruparea madrilenă pierde derby-ul cu Barcelona.

Deşi Zinedine Zidane nu doreşte să preia o echipă în mijlocul sezonului, El Mundo Deportivo susţine că francezul ar putea fi convins de preşedintele Florentino Perez să accepte conducerea tehnică a formaţiei.

El Mundo Deportivo notează că Perez este nemulţumit de jocul arătat de Real la partidele cu Paris Saint-Germain şi FC Sevilla. De asemenea, deşi dorea un antrenor care să conducă vestiarul cu „mână forte”, totuşi Perez nu se aştepta ca jucătorii săi să fie nemulţumiţi de modul de lucru al tehnicianului.

Rafael Benitez a preluat echipa Real Madrid la începutul acestui sezon, când a semnat un contract pe trei sezoane.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close