De Alin Grigore,

Red Bull Leipzig a făcut sâmbătă scorul etapei cu Mainz, 8-0, iar MVP-ul partidei a fost Timo Werner, atacantul gazdelor cu o cotă de 65 de milioane de euro. Acesta a contribuit la 6 dintre cele 8 goluri, marcând de 3 ori şi pasând de tot atâtea ori. Meciul perfect reuşit de Timo a fost urmărit pe viu şi de Alex Maxim, care a fost rezervă nefolosită la Mainz.

Werner a egalat astfel un record deținut de Ionel Ganea. Fostul atacant român a marcat 3 goluri și a dat 3 pase de gol în meciul VfB Stuttgart – FC Kaiserslautern 6-1. Partida s-a jucat în februarie 2001. Colegul din atac al lui Ganea, Adhemar, a beneficiat de cele 3 pase de gol ale românului. 

O performanță asemănătoare a reușit Claudio Pizarro. Doar că el a dat patru goluri și două assisturi în meciul Bayern – Hamburg 9-2, disputat pe 30 martie 2013.

47 de goluri

și 15 pase de gol a strâns Ganea pentru Stuttgart, în 136 de meciuri

Citeşte şi:

Învață arabă! Răzvan Lucescu vrea să-și apropie jucătorii de la Al Hilal, cu care a ajuns în finala Champions League din Asia

Regizorul filmului-protest „Les Miserables”, premiat la Cannes, a găsit la București aceleași probleme ca-n Paris: “Îi susțin pe români să iasă în stradă. Au ajuns la putere unii cărora le pasă doar de propriile interese”

Vreți o casă într-un orășel din Sicilia? Se dau gratuit! Cine are copii mici primește și bonus!

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur