MENIU CAUTĂ
19 Dec. 2013 18:01

«Regele» şi Pinalti se bat pe un copil!

Distribuie

Da, ne interesează copilul născut în 1999 pe care îl are Ceahlăul, dar nu ni-l dă Pinalti. E, într-adevăr, foarte bun', a recunoscut Zoli Iaşko, director general al Academiei şi mâna dreaptă a lui Hagi.
Drăghiceanu are 14 ani, dar calităţile lui fotbalistice excepţionale sunt cunoscute de doi ani de specialişti. Hagi l-a premiat, anul trecut, cu titlul de cel mai valoros junior al Moldovei, apoi s-a interesat cum ar putea să-l aducă la academia lui.
Pinalti a reacţionat imediat: l-a luat în cantonament, cu echipa mare, dar, cum nu îi poate face contract până când nu împlineşte 15 ani, tremură că-l poate pierde.
Axinia a vrut să-l înfieze
Povestea de fotbalist a lui Marian, născut pe 7 iulie 1999, într-o familie destrămată din Săvineşti, la 10 kilometri de Piatra Neamţ, a început pe când avea 9 ani.
L-am văzut la un turneu şi m-a impresionat. L-am luat la mine acasă. A stat în casa mea din 2008 până anul trecut. L-am ţinut pe mâncare, i-am oferit toate condiţiile. Acum s-a mutat la internatul clubului. Aş fi vrut să-l înfiez, dar am divorţat şi nu s-a mai pus problema', spune Florin Axinia, antrenor la Centrul de Juniori de la Ceahlăul.
Marian e cuminte, are tehnica lui Messi, păstrând proporţiile, şi o viteză deosebită. Joacă mijlocaş stânga. E isteţ şi vede bine jocul.', îl prezintă Axinia, fost atacant la Ceahlăul.
Crescut de bunici
Marian nu-şi cunoaşte tatăl natural, fiind crescut la bunicii din partea mamei. Familia lui e săracă, mama nu munceşte, iar tatăl lui vitreg îl ignoră.
Acum doi ani, dacă Marian nu s-ar fi accidentat, am fi câştigat Cupa Hagi-Danone, de la Timişoara. Fără el, am terminat pe locul 5. În 2012, Marian a fost ales cel mai bun junior l, deşi echipa n-a câştigat turneul', spune Axinia.
«Arşi» cu Maxim
De cum a aflat despre talentul lui Marian, pietrenii s-au preocupat să nu-i lipsească nimic, cazându-l la hotelul clubului. Nu vor să păţească exact ca în cazul lui Alex Maxim.
Crescut în Piatra Neamţ, internaţionalul ajuns la Stuttgart n-a jucat nici un minut la Ceahlăul, fiind transferat la o şcoală de fotbal din Cluj.

Loading...
Comentarii