Mergi direct la conținut »
Reghe: ”Latovlevici ar face faţă în Premier League!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Reghe: ”Latovlevici ar face faţă în Premier League!”

Reghe: ”Latovlevici ar face faţă în Premier League!”

Steaua este aproape să mai trimită un jucător în Anglia. Conform cotidianului ”The Mirror”, după ce Vlad Chiricheş a fost transferat de Tottenham pentru suma de 9,5 milioane de euro, un alt fundaş, Iasmin Latovlevici, este dorit de Chelsea. Antrenorul Jose Mourinho l-a remarcat în dubla cu Steaua din Liga Campionilor şi îi va face o ofertă, în cazul în care varianta Felipe Luis, de la Atletico Madrid, nu se va concretiza.

Laurenţiu Reghecampf, fostul său antrenor de la Steaua, consideră că Latovlevici ar face faţă la Chelsea. ”Am spus de foarte multe ori ce cred despre Lato, m-am certat cu toata lumea pentru el. E un jucator foarte bun, daca e 100% concentrat la ce are de facut, poate să fie incredibil de bun. Calitaţile lui fizice sunt extraordinare, tehnica e foarte bună, marchează şi nişte goluri incredibile. Lucrurile astea ies în evidenţă. Nu mă miră că-l vrea Chelsea, m-aş bucura să poată ajunge la o asemenea echipă. De ce să nu ajunga la Chelsea, sunt foarte puţini fotbalişti de bandă stângă cu profilul lui”, a declarat Reghecampf la Sport.ro.

Acesta a refuzat să comenteze neconvocarea lui Latovlevici la amicalele naţionalei din Elveţia, cu Albania şi Algeria. „Am mai vorbit despre neconvocarea lui la naţională, dar trebuie întrebat antrenorul echipei naţionale despre asta, nu eu. Poate juca la un nivel foarte înalt, a dovedit că se poate conta pe el în siţuatii dificile. Nu mai vreau să comentez, să ajungem să o luam de la capăt cu jignirile, nu are rost”, a încheiat Reghe.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close