Mergi direct la conținut »
Reghecampf a câștigat un nou trofeu cu Al-Wahda: ”Finala m-a îmbătrânit cinci ani!”. Suma incredibilă pe care a primit-o pentru acest succes
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Reghecampf a câștigat un nou trofeu cu Al-Wahda: ”Finala m-a îmbătrânit cinci ani!”. Suma incredibilă pe care a primit-o pentru acest succes

Reghecampf a câștigat un nou trofeu cu Al-Wahda: ”Finala m-a îmbătrânit cinci ani!”. Suma incredibilă pe care a primit-o pentru acest succes

Reghecampf a câștigat un nou trofeu cu Al-Wahda: ”Finala m-a îmbătrânit cinci ani!”. Suma incredibilă pe care a primit-o pentru acest succes.

Al-Wahda a învins-o sâmbătă seară pe Al-Ain, în Supercupa Emiratelor Arabe Unite, după un meci epic. Al-Wahda a condus cu 3-0 în prima repriză, dar Al-Ain a egalat după pauză.

La loviturile de departajare s-a impus echipa lui Laurențiu Reghecampf, care a ajuns la al doilea trofeu cu această formație. 

Reghecampf a câștigat un nou trofeu cu Al-Wahda. Primă de 600.000 de euro

Reghecampf a mai cucerit Supercupa Emiratelor Arabe Unite și Cupa Ligii Emiratelor Arabe Unite. Acum a cucerit din nou Supercupa Emiratelor Arabe Unite.

„A fost primul meci oficial anul acesta împotriva celui mai important club din Emirate, cu Al-Ain! A fost foarte, foarte greu pentru noi, mai ales că avem cinci titulari la echipa națională olimpică. Era extrem de important să începem cu un trofeu câștigat, mai ales că jucam, cum spuneam, cu Al Ain!

După prima repriză, ar fi trebuit să conducem cu cinci goluri diferență! Am făcut o primă parte incredibilă! Nu credeam că se poate întâmpla ceva în repriza a doua, la 3-0 pentru noi… Dar fotbalul mi-a demonstrat încă o dată că orice este posibil! Așa sunt toate meciurile cu miză, cu trofeul pe masă. Echipele se motivează incredibil indiferent de scor!

Cel mai important este trofeul. Am un an și două luni de când sunt în Emirate și deja am câștigat al treilea trofeu! Nu este ușor, iar acesta este cel mai important cadou pentru mine!

Am trecut prin multe, dar finala asta m-a îmbătrânit vreo cinci ani! Dacă nu aș avea familia alături de mine, mi-ar fi foarte greu. Ei suferă cu mine! Toate victoriile le dedic lor”, a declarat Laurențiu Reghecampf într-un interviu acordat celor de la fanatik.ro.

Conform sursei citate, Reghecampf a primit o primă de 600.000 de euro pentru acest trofeu.


Citește și: EXCLUSIV / PSD-iștii se așteaptă la incidente, la nunta fiului lui Liviu Dragnea. „Suntem pregătiți să facem față

 
 
Close
Close
Închide