De Ana Hațeg,

Reportajul intitulat „Călătorie în România Biancăi Andreescu” a fost difuzat în cadrul principalului jurnal de știri de miercuri, 11 decembrie, şi a fost realizat de o jurnalistă de origine română, Tamara Alteresco, scrie Adevărul.

Realizatoarea interviului a mers prima dată la Piteşti, acolo unde Bianca Andreescu a început tenisul și a vorbit cu unul dintre partenerii ei de antrenament și cu antrenorul cu care campioana de la US Open a învățat cum să țină racheta în mână.

Tamara Alteresco a vorbit mai întâi cu Gabriel Hristache, primul antrenor al Biancăi Andreescu. „Ca antrenor am avut un feeling extraordinar cu ea”, a declarat Gabriel Hristache pentru televiziunea canadiană.

Cei de la CBC/Radio Canada au stat de vorbă şi cu Radu Hristache, primul ei partener la tenis, acesta declarându-le că „Bianca era specială, nu am cuvinte să o descriu”.

Reportajul continuă în satul vâlcean Vaideeni, acolo unde locuiesc bunicii Biancăi şi mai multe rude.

Jurnalista a vorbit mai întâi cu mătușa și unchii Biancăi, iar apoi a mers în vizita la casa bunicii sportivei.

Bianca Andreescu a fost desemnată sportiva anului în Canada, marcând astfel o nouă premieră: a devenit prima jucătoare de tenis care primeşte prestigiosul premiu Lou Marsh. Sportiva de origine română a fost recompensată după un sezon de vis, care i-a adus primul titlu de Mare Şlem al carierei, la US Open, dar şi debutul în Top 5 WTA.

Citeşte şi:

Renovat cu 8 milioane de lei acum un an, din bani europeni, spitalul din Eforie Sud se prăbușește peste pacienți

Vedetă din România cu imagine impecabilă, cooptată de armata pakistaneză ca să-i facă publicitate împotriva Indiei în conflictul periculos din Kashmir!

Rezultatele alegerilor din Marea Britanie: majoritate absolută pentru conservatori în Parlament. Vom avea un Brexit rapid

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială