Cu Rică la fileu în rol de „tunar”, „tigroaicele” nu se sperie însă de rusoaice. Adina Salaoru, căpitanul naționalei României, l-a lăudat pentru talentul său la preluarea mingii.  

”Este în formă și cred că voleiul îi place mai mult. Am încercat să-l provocăm cât am putut de mult, dar s-a descurcat foarte bine”  – Adina Salaoru, voleibalistă CSM București.

Când eram jucător de fotbal, după antrenament mă duceam la volei la fete, ele trăgeau și eu apăram. Toate sporturile sunt dificile… Mi-a fost greu să mă concentrez cu atâtea fete frumoase în jurul meu. Ele sunt fetele noastre, echipa Bucureștiului, nu contează cu cine ținem, în meciurile din competițiile internaționale trebuie să le susținem. În general sunt un om nocoros, sper să vin și în Liga Campionilor cu norocul. Este momentul ca ele să câștige competiția, așa cum au făcut și colegele lor, la handbal” – Rică Răducanu, fost fotbalist echipa națională a României.

Asiaticele i-au tras la poartă

Micuțele voleibaliste asiatice s-au distrat de minune la întâlnirea cu fostul mare goalkeeper al naționalei României și al Rapidului. Au făcut schimb de experiență și japonezele i-au tras la poartă.

Rică Răducanu le-a explicat japonezelor cum se pot face mari, să ajungă la fileu. În loc de sushi, să treacă pe o dietă autohtonă bazată pe mici și sarmale de sărbători. 

Vremea se schimbă radical în următoarele zile în România: temperaturi scăzute, vânt și ninsoare
Recomandări
Vremea se schimbă radical în următoarele zile în România: temperaturi scăzute, vânt și ninsoare

”Când ești sportiv te pricepi la toate. Ele au demontrat că știu și fotbal” –Rică Răducanu, fost fotbalist echipa națională a României.

FOTO | Rică Răducanu s-a transferat la CSM București! FOTO | Rică Răducanu s-a transferat la CSM București!

Șef de galerie la meciul cu Dinamo Moscova

Rică a dialogat și cu turcul Ferhat Akbaș, antrenorul vedetă de la CSM București. Deși engleza nu e punctul forte al lui Rică, numele Mircea Lucescu i-a apropiat pe cei doi. 

Rică Răducanu va fi șef de galerie la marele meci cu Dinamo Moscova. I-a chemat în stilul său propriu pe suporteri la sală!

S-au pus în vânzare bilete la meciul anului

De 11 ori câștigătoare a Ligii Campionilor și de alte cinci ori finalistă, Dinamo Moscova vine la București cu gândul de a recupera punctele pierdute în prima partidă din grupă, 1-3 contra turcoaicelor de la Fenerbahce Grundig, dar și să facă uitat eșecul din campionat contra celor de la Uralochka NTMK, echipă care sezonul trecut a pus capăt parcursului european al ”tigroaicelor”. Fetele de la CSM au moral bun, fiind neînvinse în Divizia A1. 

Biletele pentru cel mai important meci al anului din voleiul feminin, CSM București – Dinamo Moscova (20 decembrie, ora 19.30, Sala Polivalentă, București) s-au pus deja în vânzare. Tichetele se pot achiziționa accesând link-ul https://www.csmbucuresti.ro/bileteprețul acestora fiind între 15 și 80 lei.

Date din ancheta poliției după accidentul din gara Galați. Cu ce viteză mergea locomotiva în momentul accidentului
Recomandări
Date din ancheta poliției după accidentul din gara Galați. Cu ce viteză mergea locomotiva în momentul accidentului

KPS Chemik Police – CSM București 1-3, în Liga Campionilor la volei fete. Victorie facilă a ”tigroaicelor”