Mergi direct la conținut »
Roger Federer, eliminat de la US Open de australianul John Millman
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Roger Federer, eliminat de la US Open de australianul John Millman

Roger Federer, eliminat de la US Open de australianul John Millman

Roger Federer, eliminat de la US Open de australianul John Millman.

De Daniel Conțescu,

Visul elvețianului, favorit 2 la ultimul turneu de Mare Șlem al anului, de a câștiga l-a New York a fost spulberat de un australian în vârstă de 29 de ani, aflat pe locul 55 mondial.

Millman s-a impus cu 3-6, 7-5, 7-6 (7), 7-6 (3).  Cei doi se mai întâlniseră în 2015, la Brisbane, unde s-a impus Federer, scor 4-6, 6-4, 6-3.

Bill Clinton a venit la meci

La meciul de la US Open a fost prezent și Bill Clinton, fost președinte al Statelor Unite ale Americii. De asemenea, actriața britanică Sophie Turner și cântărețul american Joe Jonas au fost în tribune, la partida de azi-noapte.

În schimb, Novak Djokovic merge ceas la US Open. L-a eliminat în trei seturi pe portughezul Sousa și se va duela cu Millman, în cel de-al 11-lea ”sfert” pe care-l atinge la Flushing Meadows.

De asemenea, Cilic l-a bătut pe Goffin, iar japonezul Nishikori (finalist în 2015 și semifinalist în 2016) – pe germanul Kohlschreiber.

Pe tabloul feminin, Carla Suarez Navarro este în sferturile de finală, după 6-4. 6-3 cu rusoaica Maria Sharapova. Mai departe merge și Naomi Osaka, precum și Madison Keys, finalista din 2017.

 
 
Close
Close
Închide