De Ciprian Iana,

Echipele României şi Marocului se vor întâlni, sâmbătă şi duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

După victoria cu echipa Marocului, România va juca în turul al treilea cu Polonia, învingătoare cu Zimbabwe (15-16 septembrie).

România – Maroc 5-0

Duminică

ora 11.00

Marius Copil/Florin Mergea – Amine Ahouda/Lamine Ouahab  6-2, 6-1

 Dragoş Dima – Soufiane El Mesbahi  6-0, 6-4

Edris Fetisleam – Yassir Kilani  6-2, 6-0

 

Federația Tenis România

”Hristos a înviat! 
Cu lumină în suflet, cu cei dragi alături, jucătorii din echipa de Cupa Davis a României, oficiali ai FRT, precum și prieteni ai tenisului românesc, vă urează, din inimă, un Paște fericit!”, a fost mesajul tenismenilor români, postat, duminică, pe site-ul Federației Române de Tenis.

Sâmbătă

ora 12.oo

Marius Copil  – Amine Ahouda  6-0, 6-1 

Adrian Ungur – Lamine Ouahab 6-0, 7-6 

 

„Nu e prima dată când joc Cupa Davis fără Horia Tecău. Cu Marius mă înţeleg foarte bine, am jucat câteva meciuri în circuitul ATP şi cred că va compensa lipsa lui Horia”, a afirmat Florin Mergea.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

La rândul său, Marius Copil a afirmat că nu a mai jucat împotriva vreunui jucător marocan, dar este optimist şi speră ca la finalul primei zilei România să aibă două puncte. „Sunt pregătit. Nu am mai jucat cu niciun jucător din Maroc până acum. Atmosfera la echipă este foarte bună, eu mă simt bine. Abia aştept să intru să joc, sper ca şi publicul să vină să ne susţină şi să oferim două meciuri frumoase şi două victorii la finalul primei zile”, a explicat numărul 82 mondial, citat de Agerpres.

Tenismanul Marius Copil, numărul 82 mondial, îl va întâlni pe Amine Ahouda (718 ATP) în prima partidă de simplu a întâlnirii dintre echipele României şi Marocului, sâmbătă, de la ora 12,00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis, potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri.

Jucătorul Adrian Ungur a afirmat că a mai jucat împotriva lui Lamine Ouahab, cel pe care îl va întâlni sâmbătă, dar în urmă cu 3-4 ani. „Am mai jucat cu adversarul din prima zi acum 3-4 ani, la el în Maroc. Am şi pierdut meciul atunci, dar nu cred că are vreo relevanţă acum. Jucăm pe o suprafaţă rapidă şi acest lucru nu cred că îl avantajează atât de mult. Ştiu că e un jucător solid, care greşeşte puţin. Sper să fiu agresiv, să îmi impun jocul şi să ies învingător”, a adăugat Ungur.


CITEȘTE ȘI: Simona Halep se implică în lupta împotriva violenței de gen. Care va fi contribuția liderului WTA

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu
GSP.RO

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală