14 Noi. 2017 23:22

România – Olanda 0-3. Gigi Becali a ieșit la atac: ”E un împiedicat!”. Gică Popescu a pus tunurile pe selecționer. Ce a spus Contra

Distribuie

România – Olanda 0-3. Gigi Becali a ieșit la atac: ”E un împiedicat!”. România a suferit un nou eșec de răsunet, un 0-3 clar, iar primul care a ieșit la atac a fost Gigi Becali, guralivul patron de la FCSB.

„E cam rușinos și mă cam doare acest rezultat. Cred că suntem prea mici pentru o echipă ca Olanda. Noi nu am avut pe dreapta un jucător. Nu vreau să supăr pe nimeni. N-am avut fundaș dreapta. E greu să jucăm așa.

S-a greșit în centru, cu Bicfalvi. Parcă e impiedicat. Nu știe ce să facă cu mingea când o are. Totuși, cred că Contra va alege soluția cea mai bună și va remedia toate problemele. Nu trebuie să-l bagi pe Bicfalvi ca număr 10. O să vadă Contra și nu-l va mai chema pe Bicfalvi.
Nu prea poți să domini o echipă ca Olanda. E mai valoroasă decât echipa noastră. Mi-a plăcut doar Tănase, dar nu a avut cu cine să joace. Hai să remarc ceva: calitatea lui Grozav”, a spus Becali.

România – Olanda 0-3. Contra: „O înfrângere nemeritată” 

„O înfrângere cu 3-0 nemeritată. Diferența au făcut-o jucătorii care au fructificat acele ocazii. Noi n-am marcat. Am vrut să văd potențialul jucătorilor. Acum știu ce avem de făcut pe viitor. Mi s-a accidentat Bălașa la încălzire. trebuie să facem mai mult, să fim mai mult o echipă.

Am fost în prima repriză, dar nu prea mult. Calitatea jucătorilor în fața porții a făcut diferența. Olanda ne-a surprins cu un presing foarte agresiv. Torje și Alibec au intrat foarte bine. La fel și Gicu Grozav. Păcat că n-am intrat în joc, dacă la 2-0 puteam să fructificăm vreo ocazie, puteam reveni.

Nu cred că am jucat așa prost încât să pierdem cu 3-0. Calitatea a făcut diferența. Au jucători de 30 – 40 de milioane. Planurile s-au dat peste cap de la accidentarea lui Bălașa. O să vedeți la viitoarele convocări cine va mai veni și cine nu. Bălașa a simțit o înțepătură. Să vedem dacă e o întindere, o ruptură”, a declarat și selecționerul Cosmin Contra.

Gică Popescu a observat altceva: că jucătorii Craiovei au fost marginalizați de noul selecționer.

„Băluţă este unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul nostru. Singurii jucători pe care nu i-a folosit în ambele meciuri sunt cei ai Craiovei. Cosmin Contra trebuie să inţeleagă că nu mai este antrenorul lui Dinamo, este antrenorul naţionalei.

De ce-i convoci atunci? L-ai convocat pe Hanca, după un scandal. După un astfel de episod, nu poţi să convoci un jucător”, a spus „Baciul”.

CITEȘTE ȘI: 

Reportaj VIDEO | Liviu Dragnea, de la fiu de miliţian la politician cercetat penal. Ce cred colegii şi vecinii preşedintelui PSD despre acuzaţiile aduse de DNA

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Marian Fișcuci, primul patron al Tel Drum, a alergat la ieșirea din sediul DNA
Loading...
Comentarii