14 Noi. 2017 23:22

România – Olanda 0-3. Gigi Becali a ieșit la atac: ”E un împiedicat!”. Gică Popescu a pus tunurile pe selecționer. Ce a spus Contra

Distribuie

România - Olanda 0-3. Gigi Becali a ieșit la atac: ”E un împiedicat!”. România a suferit un nou eșec de răsunet, un 0-3 clar, iar primul care a ieșit la atac a fost Gigi Becali, guralivul patron de la FCSB.

„E cam rușinos și mă cam doare acest rezultat. Cred că suntem prea mici pentru o echipă ca Olanda. Noi nu am avut pe dreapta un jucător. Nu vreau să supăr pe nimeni. N-am avut fundaș dreapta. E greu să jucăm așa.

S-a greșit în centru, cu Bicfalvi. Parcă e impiedicat. Nu știe ce să facă cu mingea când o are. Totuși, cred că Contra va alege soluția cea mai bună și va remedia toate problemele. Nu trebuie să-l bagi pe Bicfalvi ca număr 10. O să vadă Contra și nu-l va mai chema pe Bicfalvi.
Nu prea poți să domini o echipă ca Olanda. E mai valoroasă decât echipa noastră. Mi-a plăcut doar Tănase, dar nu a avut cu cine să joace. Hai să remarc ceva: calitatea lui Grozav', a spus Becali.

România – Olanda 0-3. Contra: „O înfrângere nemeritată' 

„O înfrângere cu 3-0 nemeritată. Diferența au făcut-o jucătorii care au fructificat acele ocazii. Noi n-am marcat. Am vrut să văd potențialul jucătorilor. Acum știu ce avem de făcut pe viitor. Mi s-a accidentat Bălașa la încălzire. trebuie să facem mai mult, să fim mai mult o echipă.

Am fost în prima repriză, dar nu prea mult. Calitatea jucătorilor în fața porții a făcut diferența. Olanda ne-a surprins cu un presing foarte agresiv. Torje și Alibec au intrat foarte bine. La fel și Gicu Grozav. Păcat că n-am intrat în joc, dacă la 2-0 puteam să fructificăm vreo ocazie, puteam reveni.

Nu cred că am jucat așa prost încât să pierdem cu 3-0. Calitatea a făcut diferența. Au jucători de 30 – 40 de milioane. Planurile s-au dat peste cap de la accidentarea lui Bălașa. O să vedeți la viitoarele convocări cine va mai veni și cine nu. Bălașa a simțit o înțepătură. Să vedem dacă e o întindere, o ruptură', a declarat și selecționerul Cosmin Contra.

Gică Popescu a observat altceva: că jucătorii Craiovei au fost marginalizați de noul selecționer.

„Băluţă este unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul nostru. Singurii jucători pe care nu i-a folosit în ambele meciuri sunt cei ai Craiovei. Cosmin Contra trebuie să inţeleagă că nu mai este antrenorul lui Dinamo, este antrenorul naţionalei.

De ce-i convoci atunci? L-ai convocat pe Hanca, după un scandal. După un astfel de episod, nu poţi să convoci un jucător', a spus „Baciul'.

CITEȘTE ȘI: 

Reportaj VIDEO | Liviu Dragnea, de la fiu de miliţian la politician cercetat penal. Ce cred colegii şi vecinii preşedintelui PSD despre acuzaţiile aduse de DNA

Loading...
Comentarii