MENIU CAUTĂ

”Roș-albaștrii” și-au adus talismanul la echipă în ziua derby-ului. Gestul superb făcut pentru Daniel Porumb | VIDEO

Distribuie

”Roș-albaștrii” și-au adus talismanul la echipă în ziua derby-ului cu Dinamo. Gestul superb făcut pentru Daniel Porumb.

FCSB a spart rutina dinaintea meciurilor, invitându-l azi, la baza de pregătire din Berceni, pe Daniel Porumb, plutonier în retragare, care, în 2007, a fost rănit grav în timpul unei misiuni în Irak și a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile.

Daniel Porumb a împlinit azi 38 de ani și a fost chemat să fie sărbătorit de jucătorii de la FCSB. Acesta a făcut turul întregii baze sportive, a ajuns la sala de forță, unde a fost întâmpinat de portarul de rezervă Andrei Vlad, iar apoi a ajuns și în biroul antrenorului Nicolae Dică.

”Roș-albaștrii” și-au adus talismanul la echipă în ziua derby-ului. A primit un tricou original și s-a fotografiat cu tot lotul

Cadoul cel mai important – un kit ccu echipamentul nou, care va fi inaugurat azi, la meciul cu Dinamo -, el devenind primul fan care a primit acest tricou.

”Dacă țineți minte, eu am mai fost acum doi ani pe la voi și atunci i-am purtat noroc lui Stanciu. A dat două goluri cu Sparta Praga. Așa că sper să marchezi și tu două goluri cu Dinamo”, i-a spus Porumb lui Florin Tănase. 

”Știu că ai un trecut dinamovist, dar acum asta este, ești de-al nostru”, a spus fostul militar, portarului titular Cristian Bălgrădean. „Așa este”, a încuviințat ultimul.

 

În tinerețe, Ciprian Porumb a fost portar, iar acum a fost invitat să intre în poartă, pentru a retrăi senzațiile de acum peste 15 ani.


Citește și:

REPORTAJ/ Viața unui pompier se scrie între două misiuni. ‘Cu mâinile goale am scos oameni îngropați sub munți de cărbune’

Citește mai multe despre cadou, Derby, Dinamo, militar și porumb pe Libertatea.

Comentarii