Mergi direct la conținut »
”Roș-albaștrii” și-au adus talismanul la echipă în ziua derby-ului. Gestul superb făcut pentru Daniel Porumb | VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > ”Roș-albaștrii” și-au adus talismanul la echipă în ziua derby-ului. Gestul superb făcut pentru Daniel Porumb | VIDEO

”Roș-albaștrii” și-au adus talismanul la echipă în ziua derby-ului. Gestul superb făcut pentru Daniel Porumb | VIDEO

”Roș-albaștrii” și-au adus talismanul la echipă în ziua derby-ului cu Dinamo. Gestul superb făcut pentru Daniel Porumb.

FCSB a spart rutina dinaintea meciurilor, invitându-l azi, la baza de pregătire din Berceni, pe Daniel Porumb, plutonier în retragare, care, în 2007, a fost rănit grav în timpul unei misiuni în Irak și a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile.

Daniel Porumb a împlinit azi 38 de ani și a fost chemat să fie sărbătorit de jucătorii de la FCSB. Acesta a făcut turul întregii baze sportive, a ajuns la sala de forță, unde a fost întâmpinat de portarul de rezervă Andrei Vlad, iar apoi a ajuns și în biroul antrenorului Nicolae Dică.

”Roș-albaștrii” și-au adus talismanul la echipă în ziua derby-ului. A primit un tricou original și s-a fotografiat cu tot lotul

Cadoul cel mai important – un kit ccu echipamentul nou, care va fi inaugurat azi, la meciul cu Dinamo -, el devenind primul fan care a primit acest tricou.

”Dacă țineți minte, eu am mai fost acum doi ani pe la voi și atunci i-am purtat noroc lui Stanciu. A dat două goluri cu Sparta Praga. Așa că sper să marchezi și tu două goluri cu Dinamo”, i-a spus Porumb lui Florin Tănase. 

”Știu că ai un trecut dinamovist, dar acum asta este, ești de-al nostru”, a spus fostul militar, portarului titular Cristian Bălgrădean. „Așa este”, a încuviințat ultimul.

 

În tinerețe, Ciprian Porumb a fost portar, iar acum a fost invitat să intre în poartă, pentru a retrăi senzațiile de acum peste 15 ani.


Citește și:

REPORTAJ/ Viața unui pompier se scrie între două misiuni. ‘Cu mâinile goale am scos oameni îngropați sub munți de cărbune’

Close
Închide
  Close