Mergi direct la conținut »
Rotariu a plecat la FC Bruges în locul lui Ivan: ”Totul era stabilit, dar a profitat Dinamo!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Rotariu a plecat la FC Bruges în locul lui Ivan: ”Totul era stabilit, dar a profitat Dinamo!”

Rotariu a plecat la FC Bruges în locul lui Ivan: ”Totul era stabilit, dar a profitat Dinamo!”

Rotariu a plecat la FC Bruges în locul lui Ivan. ”Totul era stabilit, dar a profitat Dinamo!”, a anunțat ,managerul general al echipei CSU Craiova, Marcel Popescu.

De Ciprian Iana,

Dorin Rotariu a semnat cu FC Bruges în ultima zi de mercato din Europa. Mijlocașul de la Dinamo va juca în Belgia pentru următorii trei ani și jumătate. 

Dorin Rotariu a plecat la FC Bruges în locul atacantului Andrei Ivan de la CS Universitatea Craiova.

Andrei Ivan se înțelese cu oficialii grupării belgiene, dar totul a căzut din cauza faptului că gruparea olteană a refuzat să-l lase să plece pe jucător în plin sezon. 

„Totul era stabilit, căzusem de acord asupra sumei de transfer, 3 milioane plus procente, jucătorul era de acord, însă totul a picat din cauza faptului că am promis suporterilor că nu vom ceda decât maximum un jucător titular pe an. Şi ştiţi că deja l-am vândut pe Vătăjelu”, a anunțat Marcel Popescu la DigiSport.

Managerul general al echipei CSU Craiova a continuat: ”Demnitatea şi credibilitatea noastră în faţa suporterilor este mai importantă. A profitat Dinamo, mă bucur că a plecat un jucător din România, suntem într-o zonă în care trebuie să mai şi vindem pentru a continua activitatea. Pentru noi este important că Ivan, căpitanul echipei, pune mai presus Universitatea decât ambiţia sa personală”.

Ivan a dat zăpada de la stadionul ”Extensiv”

În aceste condiții, în loc să se antreneze cu liderul din Belgia, Andrei Ivan a rămas în lotul echipei CS Universitatea Craiova și a participat, miercuri, la dezăpezirea gazonului de pe stadionul ”Extensiv”.

„Asta este, nu sunt dezamăgit că nu s-a efectuat transferul. Trebuie să mă cinstească Rotariu, îi urez baftă acolo”, a precizat Andrei Ivan.

 

Close
Închide
  Close