Mergi direct la conținut »
Reacția lui Duckadam după discursul memorabil al lui Donald Tusk, în care a fost dat exemplu
Sport Libertatea > Sport

Reacția lui Duckadam după discursul memorabil al lui Donald Tusk, în care a fost dat exemplu

Helmuth Duckadam s-a declarat emoționat, după ce președintele Consiliului European l-a oferit drept exemplu românilor, în discursul susținut la Ateneul Român, la ceremonia în care România a preluat președinția Consiliului Uniunii Europene.

„Am văzut cu familia evenimentul. Am fost surprins pe finalul discursului, când mi s-a pomenit numele. Nici prin cap nu-mi trecea că va spune asta! Sunt foarte mândru și foarte fericit că mi se pomenește numele la un asemenea nivel. Sunt foarte emoționat! Mi s-a părut un moment unic și de aceea m-am uitat la acest eveniment, chiar dacă nu mă mai interesează politica.

Nu, nu am fost invitat la acest eveniment. Dacă aș fi fost acolo, emoțiile ar fi fost foarte mari! Mă bucur că și după 33 de ani performanța Stelei este apreciată. Sper că se vor găsi resurse pentru a ajuta sportul românesc, pentru că am decăzut”, a spus Helmuth Duckadam, potrivit gsp.ro.

Vezi AICI secvența care l-a făcut pe Helmuth Duckadam să devină „Eroul de la Sevilla”

Donald Tusk l-a menționat pe Duckadam și celebrul lui record de la Sevilla, când a apărat patru lovituri de departajare în finala Cupei Campionilor Europeni dintre Steaua și FC Barcelona, din 1986.

„Şi aş vrea să fac un apel la toţi românii, să apere, în România şi în Europa, fundamentele civilizaţiei noastre politice: libertatea, integritatea, respectarea adevărului în viaţa publică, statul de drept şi constituţia. Să le apere cu aceeaşi hotărâre cu care Helmuth Duckadam a apărat acele patru penalty-uri la rând. Atunci, şi mie mi s-a părut imposibil! Dar el a reuşit. Şi voi veţi reuşi”, a spus Donald Tusk, la Ateneul Român.


Prin țevile ruginite ale RADET se scurg 200.000 € zilnic! Avem documentul care arată colapsul Regiei de distribuție a agentului termic

Close
Închide
  Close