Florin Sângeorzan, președintele clubului, nu se va mai răzgândi, așa cum a făcut-o de alte câteva ori. A trimis deja o înștiințare la federație, iar echipa nu a fost programată în etapa următoare, când ar fi trebuit să joace acasă, vineri, cu ASA Tg. Mureș 2, în runda a 23-a.

Deși președintele clubului a anunțat ultima oară retragerea chiar de Ziua Păcălelilor, așa cum de fapt a fost tot ce s-a întâmplat în acest sezon, formația bistrițeană a continuat campionatul.

După șapte înfrângeri din tot atâtea posibile în 2017 și fără nici o șansă de salvare de la retrogradare, FC Bistrița își dă obștescul sfârșit: Palmares dezastruos: 8 puncte, golaveraj 15-65, ultimul loc în clasament.

S-a desființat FC Bistrița. Au plecat Sergiu Costin, Chibulcutean ori Nalați

În tur, FC Bistrița a fost măcinată de scandaluri, totul din cauza problemelor financiare. Fotbaliști precum Sergiu Costin, Alin Chibulcutean și Adrian Nalați au renunțat pe parcurs să mai evolueze, iar restul jucătorilor s-au prezentat și nu s-au prezentat la antrenamente și la jocuri, la Dej (0-11) intrând în teren juniorii. Pentru a evita o situație asemănătoare, la Cugir nu s-a făcut deplasarea.

Astfel, județul pierde un loc de liga a treia, FC Bistrița, dacă va mai exista, urmând să se înscrie în Liga a 5-a.

În același timp, și Academia Gloria pare să fi pierdut lupta pentru promovarea din liga a 4-a, după ce a acceptat să transfere în iarnă mai mulți jucători spre FC Bistrița. Favorită la barajul pentru Divizia C e acum ACS Dumitra, singura speranță a bistrițenilor pentru eșalonul 3.

Citiți și Jean Pădureanu a fost înmormântat. ”Lordul”, aplaudat la stadion | FOTO & VIDEO

Povestea lui Jean Pădureanu spusă de fostul său colaborator, Ioan Horoba: ”Nea Jean n-a știut niciun moment că a fost în pușcărie. Și dacă a luat ceva bani neoficial, tot la club i-a adus”

 

Serena Williams - Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”
GSP.RO

Serena Williams - Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”