Florin Sângeorzan, președintele clubului, nu se va mai răzgândi, așa cum a făcut-o de alte câteva ori. A trimis deja o înștiințare la federație, iar echipa nu a fost programată în etapa următoare, când ar fi trebuit să joace acasă, vineri, cu ASA Tg. Mureș 2, în runda a 23-a.

Deși președintele clubului a anunțat ultima oară retragerea chiar de Ziua Păcălelilor, așa cum de fapt a fost tot ce s-a întâmplat în acest sezon, formația bistrițeană a continuat campionatul.

După șapte înfrângeri din tot atâtea posibile în 2017 și fără nici o șansă de salvare de la retrogradare, FC Bistrița își dă obștescul sfârșit: Palmares dezastruos: 8 puncte, golaveraj 15-65, ultimul loc în clasament.

S-a desființat FC Bistrița. Au plecat Sergiu Costin, Chibulcutean ori Nalați

În tur, FC Bistrița a fost măcinată de scandaluri, totul din cauza problemelor financiare. Fotbaliști precum Sergiu Costin, Alin Chibulcutean și Adrian Nalați au renunțat pe parcurs să mai evolueze, iar restul jucătorilor s-au prezentat și nu s-au prezentat la antrenamente și la jocuri, la Dej (0-11) intrând în teren juniorii. Pentru a evita o situație asemănătoare, la Cugir nu s-a făcut deplasarea.

Astfel, județul pierde un loc de liga a treia, FC Bistrița, dacă va mai exista, urmând să se înscrie în Liga a 5-a.

În același timp, și Academia Gloria pare să fi pierdut lupta pentru promovarea din liga a 4-a, după ce a acceptat să transfere în iarnă mai mulți jucători spre FC Bistrița. Favorită la barajul pentru Divizia C e acum ACS Dumitra, singura speranță a bistrițenilor pentru eșalonul 3.

Citiți și Jean Pădureanu a fost înmormântat. ”Lordul”, aplaudat la stadion | FOTO & VIDEO

Povestea lui Jean Pădureanu spusă de fostul său colaborator, Ioan Horoba: ”Nea Jean n-a știut niciun moment că a fost în pușcărie. Și dacă a luat ceva bani neoficial, tot la club i-a adus”

 

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă