MENIU CAUTĂ
01 Iun. 2018 23:42

S-a aflat ce atu a avut CFR Cluj pentru a câștiga campionatul: ”Numele lui poate nu vă spune nimic. E prieten cu Mihai Stoica”

Distribuie

S-a aflat ce atu a avut CFR Cluj pentru a câștiga campionatul: ”Numele lui poate nu vă spune nimic. E prieten cu Mihai Stoica”.

CFR Cluj a câștigat campionatul, dar meritul nu este nici al lui Iuliu Mureșan, nici al lui Bogdan Mara, ci a altui conducător, despre care nu s-a știut nimic până azi. Cel puțin asta susține  Narcis Răducan, fost conducător la multe cluburi din Liga 1.

„Cel care a condus întreaga strategie a celor de la CFR Cluj este un tip care nu este cunoscut, al cărui nume nu a fost făcut public niciodată până acum. Nu a condus nici Iuliu Mureșan, nici Bogdan Mara, ci este un prieten de-al lui MM Stoica, din perioada în care noi eram la Urziceni. Nu mai știu dacă acum mai este prieten cu MM, că sunt în tabere adverse', a spus Narcis Răducan.

S-a aflat ce atu a avut CFR Cluj pentru a câștiga campionatul. „El a decis și punerea tricolorului pe echipament!'

„Toate deciziile importante anul ăsta la club, de la achiziţii la politica de comunicare sunt luate de el. E vorba de Marian Copilu, numele lui poate nu spune nimic. Dacă CFR a câştigat campionatul, în mare măsură acest lucru i se datorează. El a decis și punerea tricolorului pe echipament.

El va decide în proporţie de 100% noul antrenor. Așa se justifică și venirea lui Dan Petrescu la CFR, a lui Arlauskis, a lui Mara', a dezvăluit Narcis Răducan, la 'Digi Sport

'Copilu şi-a făcut o introducere spectaculoasă în fotbal, acum trebuie să confirme. Dar el a demonstrat cât e de abil, tot ce s-a făcut la CFR e opera lui!

Nu provine din fotbal, ci din mediul de afaceri. Dar a stat mult pe lângă oameni din fotbal, a învăţat şi iată ce realizări are. De anul viitor va ieşi şi în presă, îşi va lua rolul de conducător în serios', a mai precizat Răducan.


CITEȘTE ȘI: 

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2018. Emil Rengle a câștigat Premiul de Originalitate, în finala Românii au Talent, din 1 iunie 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii