Sabin Ilie, 43 de ani, s-a antrenat cu Domneştiul, dar nu a putut reveni pe gazon, pentru că nu are… cartea verde, din China, unde a evoluat ultima dată, acum 8 ani!

Fost golgheter al României, trecut pe la Fenerbahce, Steaua, Dinamo și Rapid, Ilie va fi antrenor-jucător la Domneşti.

Dacă totul decurge normal, se va afla pe teren la meciul cu Unirea Bascov, de la Mioveni.

A jucat ultima oară în 2010, dar n-are cartea verde

Sabin Ilie a evoluat ultima oară în 2010, la Quingdao Halifeng (China)!

Sabin Ilie a ajuns la Steaua după fratele Adrian IlieLa doar 21 de ani avea să uimească lumea fotbalului, când a marcat 31 de goluri în tot atâtea meciuri pentru Steaua. S-a spus despre Sabin Ilie că este cu mult mai valoros decât fratele sau, dar seriozitatea l-a făcut să rateze o carieră ce se anunţa incredibilă. Sabin Ilie a plecat la Fenerbahce, apoi la Valencia, dar cariera lui nu a mai avut niciodată strălucirea din Ghencea. Fratele ”Cobrei” a bifat transferuri la 20 de echipe!

Sabin Ilie revine pe teren la 43 de ani. Va fi antrenor-jucător la Viitorul Domnești, în L3

Cariera lui Sabin Ilie

1993–1994 Electroputere Craiova 4 meciuri (0 goluri)
1994–1995 FC Brașov 19 (5)
1995–1997 Steaua București 54 (33)
1997 Fenerbahçe SK 12 (3)
1998 Kocaelispor 7 (2)
1998–2002 Valencia 0 (0)
1998–1999 UE Lleida 20 (3)
1999 Steaua București 15 (3)
2000 FC Național 24 (14)
2000–2001 Cottbus 10 (0)
2001 Dinamo București 7 (3)
2002 FC Național 23 (5)
2002–2003 Debreceni VSC 10 (6)
2003-2005 Rapid București 31 (18)
2005 Changchun Yatai 11 (14)
2005 FC Vaslui 4 (0)
2006 Jiangsu Shuntian 10 (2)
2006–2007 UTA Arad 8 (1)
2007 Iraklis Salonic FC 2 (1)
2007 Dunărea Giurgiu 4 (0)
2007–2010 Qingdao Hailifeng 22 (18)

Cum s-a năruit, în doar 5 secunde, un bloc inaugurat în 2022 și prezentat „rezistent la cutremur”, în timpul seismelor din Turcia. Un apartament costa 140.000 de euro
Recomandări
Cum s-a năruit, în doar 5 secunde, un bloc inaugurat în 2022 și prezentat „rezistent la cutremur”, în timpul seismelor din Turcia. Un apartament costa 140.000 de euro

Palmares Sabin Ilie

Steaua București
Două titluri: 1995–96, 1996–97
Cupa României: 1995–96, 1996–97
Supercupa României: 1995

Valencia
Cupa Spaniei: 1998–99
Cupa UEFA Intertoto: 1998

Dinamo București
titlu: 2001–02

Golgheter Liga 1: 1996–97
Golgheter China: 2008

Memorialul Didi Prodan, prima ediție. Lăcătuș, Popescu, Lupescu, Adi Ilie, Pițurcă au jucat fotbal la Chiajna. Trădătorul Iordănescu, ignorat

Ceaușescu întreba: „Ilie a dormit bine? A mâncat bine?”. Detaliul făcut public după 50 de ani
GSP.RO
Ceaușescu întreba: „Ilie a dormit bine? A mâncat bine?”. Detaliul făcut public după 50 de ani
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Câteva pahare de vin i-au fost fatale: trista dispariție a marelui Aurelian Andreescu, vocea unică a muzicii ușoare românești
Playtech.ro
Câteva pahare de vin i-au fost fatale: trista dispariție a marelui Aurelian Andreescu, vocea unică a muzicii ușoare românești
Neurochirurgul Leon Dănăilă trăiește la limita sărăciei, la 89 de ani: 'Mă simt ca un boschetar. N-am nicio avere, n-am nimic, am vândut tot'
Viva.ro
Neurochirurgul Leon Dănăilă trăiește la limita sărăciei, la 89 de ani: 'Mă simt ca un boschetar. N-am nicio avere, n-am nimic, am vândut tot'
Miracolul dintre dărâmături: Copil de doi ani salvat după 44 de ore. Micuţului i s-a dat să bea apă dintr-un capac
Observatornews.ro
Miracolul dintre dărâmături: Copil de doi ani salvat după 44 de ore. Micuţului i s-a dat să bea apă dintr-un capac
„Everything Everywhere All At Once”, disponibil acum pe VOYO. Este filmul cu cele mai multe nominalizări la Oscar 2023
Știrileprotv.ro
„Everything Everywhere All At Once”, disponibil acum pe VOYO. Este filmul cu cele mai multe nominalizări la Oscar 2023
Victorie în instanță pentru firma de videochat a fraților Tate. Ce s-a întâmplat cu amenzile aplicate de Direcția Antifraudă Fiscală
FANATIK.RO
Victorie în instanță pentru firma de videochat a fraților Tate. Ce s-a întâmplat cu amenzile aplicate de Direcția Antifraudă Fiscală
Ministrul de Interne al Austriei a fost la Bucureşti şi a rămas perplex: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”. Ce l-a uimit
Orangesport.ro
Ministrul de Interne al Austriei a fost la Bucureşti şi a rămas perplex: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”. Ce l-a uimit
Horoscop 8 februarie 2023. Fecioarelor le surâde ideea de a intra în contact apropiat cu o persoană care este capabilă să le deschidă multe uși
HOROSCOP
Horoscop 8 februarie 2023. Fecioarelor le surâde ideea de a intra în contact apropiat cu o persoană care este capabilă să le deschidă multe uși
Când să mergi cu cei mici la doctor și ce analize recomandă medicii în funcție de vârstă
PUBLICITATE
Când să mergi cu cei mici la doctor și ce analize recomandă medicii în funcție de vârstă