Superba blondă s-a costumat în Black-Cat și a ales să poarte o pereche de colanți negri, un top decoltat care îi lăsa la vedere sutienul negru și cizme de piele lungi până peste genunchi.

De când s-a retras din activitatea sportivă, Sandra Izbașa, care vara aceasta s-a apucat de actorie, impresionează în special prin fotografiile pe care le pune pe pagina sa de Instagam.

Sandra Izbașa sexy în noaptea de HalloweenIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Una dintre cele mai frumoase gimnaste din lume atunci când era în competiție, Sandra a înflorit pe măsură ce s-a maturizat și a devenit o femeie fatală care nu se ferește să-și arate formele și trupul perfect tonifiat datorită anilor petrecuți în sala de gimnastică.

Sandra Izbașa, sexy în noaptea de Halloween. Fosta gimnastă, super mulată și ultra decoltată

Pentru Halloween 2018, Sandra Izbașa a ales să poarte un costum negru, mulat, extrem de sexy. Alături de fotografiile în care apare costumată ea a scris ”Întunericul se ridică” și ”Negru, Sexy, gata pentru seara asta”.


Citește și: VIDEO/ Interviu tulburător. Cum și-a trăit o mamă durerea pierderii fiicei de 18 ani în tragedia din Colectiv: „Mă gândeam să-i omor eu pe vinovați”


 

Urmărește-ne pe Google News