În primul set, Raonici numărul 4 ATP, a avut trei mingi de break, dar n-a fructificat niciuna. În schimb, Djokovici, numărul 2 ATP, n-a avut niciuna, dar a știut să își stăpânească nervii în momentele cheie. 

În setul secund, sârbul care aleargă după recuperarea primei poziții mondiale, ocupată acum de britanicul Andy Murray, a avut de două ori break în față, dar a fost băgat în tie-break. Și de această dată, Nole a dominat mental.

”Meciul se putea duce în ambele părți”, a sintetizat duelul Djokovici, la final. Fiecare jucător a alergat peste doi kilometri: Djokovici – 2.056 de metri, iar Raonici – 2.259 metri. Partida de pe ”O2 Arena” din Londra a durat două ore și 14 minute.

În disputat generală, Djokovici conduce acum cu 8-0. De-a lungul timpului, Raonici i-a luat lui Djokovici un singur set.

Urmare a acestui rezultat, în Grupa Ivan Lendl, sârbul a acces în semifinale, îndiferent de rezultatul ultimului său meci, cel cu francezul Gael Monfils, învins, tot marți, de austriacul Dominic Thiem, scor 3-6, 6-1, 4-6

 

Urmărește-ne pe Google News