Mergi direct la conținut »
Săruturi fierbinți la Cupa Mondială de fotbal 2018. Englezul Dele Alli, sufocat de iubita lui, Ruby Mae / GALERIE FOTO Galerie foto
6imagini
Sport Libertatea > Sport > Săruturi fierbinți la Cupa Mondială de fotbal 2018. Englezul Dele Alli, sufocat de iubita lui, Ruby Mae / GALERIE FOTO

Săruturi fierbinți la Cupa Mondială de fotbal 2018. Englezul Dele Alli, sufocat de iubita lui, Ruby Mae / GALERIE FOTO

Săruturi fierbinți la Cupa Mondială de fotbal 2018. Fotbaliștii prezenți la turneul final din Rusia au furat la finalul meciurilor câte un sărut de la iubite sau de la soții.

Mijlocașul Angliei Dele Alli, 22 de ani, a fost pur și simplu sufocat de sărutul pasional primit din partea iubitei sale, modelul de lenjerie Ruby Mae, 23 de ani, la finalul meciului cu Columbia.

 

⚫️⚪️

A post shared by • Ruby Mae • (@rubymae3223) on

Thankyou for this lovely bikini! @diamondtideswimwear

A post shared by • Ruby Mae • (@rubymae3223) on

?

A post shared by • Ruby Mae • (@rubymae3223) on

Suedezul Granqvist a devenit tată în Rusia

Există și fotbaliști care nu au avut jumătatea aproape de ei. Cazul suedezului Andreas Granqvist, căpitanul selecţionatei Suediei, care a devenit ”tată în lipsă”. Soţia sa, Sofia, a adus pe lume o fetiţă, în noaptea de joi spre vineri, eveniment la care fotbalistul nu a putut asista din cauza participării sale la Cupa Mondială de fotbal 2018 din Rusia.

„Sunt extrem de fericit şi mândru de soţia mea”, a scris Granqvist pe reţelele de socializare, anunţând că atât mama cât şi copilul sunt într-o stare bună de sănătate.

„Nu am dormit prea mult, însă mă bucur că totul a decurs bine şi atât soţia mea, cât şi fiica mea sunt bine. Să fii tatăl unei fetiţe este cel mai minunat lucru care ţi se poate întâmpla, însă este visul oricărui fotbalist să poată juca în sferturile de finală ale unui Mondială, cu echipa ţării sale. Sunt nerăbdător să intru pe teren şi să dau totul mâine”, a comentat jucătorul, cu o zi înaintea meciului dintre Suedia şi Anglia, programat sâmbătă la Samara.

În vârstă de 33 ani, Andreas Granqvist a evoluat de 76 de ori până acum pentru selecţionata Suediei, marcând 8 goluri. Internaţionalul suedez, component al echipei Helsinborgs IF, şi soţia sa mai au împreună o fetiţă.

Suedia – Anglia, în sferturile Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018 (sâmbătă, ora 17.00, TVR1, TVR HD).

Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 7 – 13 iulie 2018. Lună Nouă în Rac. Venus va intra în zodia Fecioarei

Close
Închide
  Close