Mergi direct la conținut »
CONFLICTUL Pițurcă vs Reghe continuă: ”Sunt și voi fi coșmarul lui! E un ZERO”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > CONFLICTUL Pițurcă vs Reghe continuă: ”Sunt și voi fi coșmarul lui! E un ZERO”

CONFLICTUL Pițurcă vs Reghe continuă: ”Sunt și voi fi coșmarul lui! E un ZERO”

Războiul dintre Victor Pițurcă și Laurențiu Reghecampf continuă. Ultimul episod s-a desfășurat în aceste zile, când fostul selecționer al României a fost întrebat, la Dolce Sport, dacă recunoaște că nu a vrut să dea mâna cu Reghe, la ultima partidă dintre echipele celor doi, Al Ittihad și Al Hilal.

„Fix cum a povestit Reghecampf a fost, a venit să dea mâna cu mine şi i-am întors spatele. Nici nu-mi dau seama cum de a îndrăznit să vină să dea noroc cu mine. Eu am anunţat că nu vreau să am de-a face cu el şi cu nevastă-sa, care înţeleg că vorbeşte despre mine, deşi nu ştiu dacă are ceva în comun cu fotbalul. Ei sunt obişnuiţi ca în România, unde există oameni fără caracter, care azi se înjură, se scuipă, iar mâine sunt de gât. Eu nu sunt aşa. Reghe a fost jucătorul meu, l-am luat în lotul pentru Campionatul European de tineret deşi nu jucase deloc, am avut o relaţie OK cu el, dar cum a ajuns să aibă două rezultate bune a şi început să jignească”, a declarat Pițurcă.

Reghecampf i-a dat replica, anunțând că este și va fi coșmarul lui Pițurcă. „Doamne, ce gândire pot avea unii! Eu m-am dus să-l salut, nu «să dau noroc», că doar nu mai suntem tractorişti ca pe vremea Cooperativei Agricole de Producţie din ’49. Abia acum văd şi-mi dau seama prin ce am trecut cu acest personaj. Ăsta e marele Piţurcă! Rezultatele mele au vorbit de fiecare dată şi l-am bătut peste tot. El crede că eu am avut doar două rezultate?! În toată cariera lui «bogată» nu a reuşit ce am făcut eu în ultimii doi ani! Asta îl doare, îl cred. Şi-l va mai durea mult timp de-acum încolo! Ca să mă poată depăşi vreodată, trebuie să se mai nască încă o dată! Sunt coşmarul lui şi o să fiu şi de acum înainte! Eu, Laurenţiu Reghecampf, nu am jignit pe nimeni şi nici nu o s-o fac vreodată”, a declarat Reghe, pentru Gazeta Sporturilor.

„Piţurcă e depăşit în momentul ăsta. Orice apariţie a lui ne face şi mai tare să credem că omul chiar nu ştie nimic. Este un zero! Am comentat destul declaraţiile acestui personaj. Nu ştiu dacă înţelege ceva din ce am spus, dar îl sfătuiesc să-şi întrebe traducătorul. Sau să-şi cumpere un dicţionar româno-român!”, a încheiat antrenorul de la Al Hilal.

Următoarea partidă în care cei doi se vor întâlni va fi pe 17 aprilie, de această dată pe terenul echipei lui Reghecampf.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close