MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2018 11:37

Scene de groază la un meci de fotbal din România. Arbitrul a fost bătut crunt pe teren, dar a fost atacat și la vestiar!

Distribuie

Scene de groază la un meci de fotbal din România. Arbitrul a fost bătut crunt pe teren, dar a fost atacat și la vestiar!

Arbitrul Mihai Domșa a fost bătut crunt la un meci fără miză. A fost atacat și la vestiar! Un meci fără nicio miză din Campionatul Județean Alba s-a transformat într-un „război' pe care jucătorii l-au dus cu arbitrul. Astfel de scene nu sunt o noutate în peisajul fotbalului românesc.

Partida fără miză, din etapa a 26-a a Ligii a 4-a dintre Euro Șpring (locul 4) şi Viitorul Spicul Daia Română (locul 7) s-a încheiat în minutul 89, la scorul de 2-1, după bătaia aplicată arbitrului, a anunțat ziarulunirea.ro!

Arbitrul aiudean Mihai Domşa (Aiud) a fost bătut cu violenţă, la Șpring, de către Horea Ciucă, jucător al oaspeţilor de la Viitorul Spicul Daia Română, alături de alţi coechipieri, agresiunea începând pe teren şi fiind continuată la vestiar, unde centralul a fost salvat de intervenţia asistentului Sergiu Gligor din Alba Iulia!

Scene de groază la un meci de fotbal din România. L-au agresat la vestiar când sunase la 112

Meciul a fost unul uşor, fără faze cu probleme, deşi am simţit tensiune în teren. Totul a plecat de la faza din minutul 89, când în urma unei lovituri libere din zona băncilor de rezerve, Horea Ciucă a acuzat un fault în atac, la acţiunea în care gazdele au marcat golul secund', a povestit Mihai Domşa.

Furios la culme, fundaşul oaspeţilor s-a repezit la central pe care l-a îmbrâncit, l-a lovit cu pumnul şi după ce acesta a căzut, Domşa a fost agresat de mai mulţi jucători dăieni, printre care şi Paul Ciucă, fratele lui Horea Ciucă. Am trăit o ploaie de lovituri, eram căzut după pumnul primit de la Horea Ciucă, am încercat să mă apăr la faţă, dar Paul mă lovea cu picioarele în spate, am luat numeroase lovituri, în diverse zone ale corpului', a povestit Mihai Domşa.

Originari din Șpring, comună unde în trecut tatăl lor a fost primar în trecut, fraţii Horea şi Paul Ciucă au fost duminică protagoniştii unui scandal fotbalistic.

Scos din bătaie de asistentul Sergiu Gligor şi un om de ordine, Domşa a apucat să sune la 112', însă în timp ce vorbea la telefon pentru a solicita ajutorul poliţiei, s-a trezit cu Horea Ciucă în vestiar, acesta administrându-i episodul doi' al corecţiei fizice (îmbrânceli, înjurături, pumni).

Noi asistenţii nu am păţit nimic, dar până să ajung la vestiar, Horea Ciucă l-a agresat din nou pe Mihai Domşa', a spus Sergiu Gligor. La faţa locului a ajuns un echipaj al poliţiei şi o ambulanţă, care i-a transportat pe Mihai Domşa, Andrei Miclea şi Radu Cibu la spitalul din Sebeş.

Sunt bătucit rău. O să solicit certificat medico-legal, să văd câte zile de spitalizare voi primi şi o să depun plângere penală împotriva fraţilor Horea şi Paul Ciucă', a menţionat Mihai Domşa.


CITEȘTE ȘI: 

Cristian Țopescu a murit. Fostul comentator sportiv era internat de o săptămână la Spitalul Elias. Mesaje de adio de la sportivi și politiceni

Loading...
Comentarii