”Eu cred că suma nu e colosală deloc, încă e de talcioc suma, de reducere. Rotariu e în echipa națională. Rotariu are un viitor foarte frumos, are vârstă bună.

Bizonul Gnohere a fost golgheterul nostru, acum are o perioada mai proastă, e altceva, s-a accidentat, dar are calitate. Prețul ar trebui mult mai mare.

Acum nu știu la cât îl evaluează ei pe Toșca, poate o fi Toșca 2.000.000 de euro. Oricum, n-aș fi niciodată de acord cu acest schimbul de jucători dintre Dinamo și Steaua”, a declarat Andone.

Andone a comentat schimbul de jucători dintre Dinamo și Steaua, apoi a râs de managerul Mutu!

În momentul în care a fost întrebat ce părere are de declaraţia lui Adi Mutu, care afirmase că va trage linie după meciurile rămase din 2016, Ando a început răzând: ”O tragem de Crăciun linia”.

„Fălcosul” a continuat să râdă şi nu a fost singurul. Steliano Filip a fost şi el implicat în moment. ”Uite că râde şi el”, a mai spus Ando. ”Avem meci pe 22, cum să facem analiza înainte de a termina?”, a încheiat tehnicianul.

„Noi avem încredere în antrenorul nostru. Vom trage linie după 22 (n.r. – decembrie) şi vom analiza de faţă cu Andone jocul echipei. Încercăm să aducem Dinamo unde trebuie, vrem ca Dinamo să se bată la titlu. Dacă am fi reușit să marcam mai multe goluri, din ocaziile pe care le-am avut, cu siguranță, nu am fi fost aici în clasament. Noi jucăm bine, ajungem în fața porții”, a spus Mutu, la Digi Sport Matinal.

Dinamo e calificată în optimile de finală ale Cupei României, acolo unde se va duela cu Gaz Metan, dar şi în semifinalele Cupei Ligii, unde va întâlni în dublă manşă rivala Steaua.