Războiul de la Steaua, care durează de patru ani, se apropie de un deznodământ neașteptat. Cel puțin asta simt suporterii din Peluza Sud, care au îmbrățișat proiectul celor de la CSA Steaua.

Se apropie sfârșitul războiului FCSB – CSA Steaua?  Petrea, atacat

Suporterii care au mers ieri la stadionul din Ghencea unde joacă formația înființată în 2017, l-au luat la rost pe comandantul CSA Steaua, colonelul Petrea.

Fanii simt că prin lipsa de implicare, acesta face de fapt jocurile lui Gigi Becali. Suporterii care au mers ieri la amicalul cu Asalt, câștigat de echipa lui Lăcătuș cu 12-0, au pus mai multe bannere cu mesaje dure împotriva celor de la conducerea clubului. Nu i-au uitat nici pe dinamoviști.

Iată mesajele fanilor: 

„Interese ascunse, lipsă de implicare / Petrea, urmează marea împăcare?”

Mesajele fanilor

„Comandantul doarme-n post”

Mesaj pentru PCH

„PCH monument de falsitate / Afaceri pe cârca morților și derby-uri inventate”

În ședința Comitetului Executiv de azi ar urma să se discute și cererea celor de la CSA Steaua de a fi primiți în Liga 3, pe un eventual loc vacant.

Chiar dacă au făcut cerere de înscriere în eșalonul al treilea, cei de la CSA Steaua au scăzut plafonul minim salarial pentru sezonul viitor. Faptul i-a pus pe gânduri pe suporteri, care consideră că Petrea nu este foarte trist că echipa a ratat promovarea la finalul sezonului trecut.

În actuala formă de organizare, și dacă va fi primită în Liga 3, CSA Steaua n-ar avea drept de promovare.


Citește și:

Românii care au criticat Poliţia pe Facebook s-au trezit cu conturile blocate. Internauţii au povestit pentru Libertatea ce li s-a întâmplat

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare