MENIU CAUTĂ
21 Sep. 2008 15:27

Secund, principal, jucator!

Distribuie

La 37 de ani, despre Gabriel Margarit se poate spune, deja, ca a facut de toate, in fotbal. A debutat in prima liga acum 13 ani, pentru Sportul, a trecut si pe la alte echipe de prim-esalon, precum Rocar, Craiova si Ceahlaul, dar si in strainatate (a jucat in China), iar acum, la 7 ani de la ultimul sau meci in Divizia A , a revenit pe gazon, jucand pentru CS Otopeni, in meciul cu FC Arges.

Chiar daca echipa sa nu are nici un punct in clasament, pentru Margarit, acest sezon va fi unul pe care nu-l va putea uita, din simplul motiv ca, in cele sapte etape scurse a indeplinit toate rolurile posibile pentru CS Otopeni. Margarit a inceput sezonul ca antrenor secund, fiind adjunctul sarbului Miodrag Jesic. Dupa plecarea acestuia, in etapa a cincea, Gabi a fost numit antrenor principal, stand pe banca tehnica a echipei ilfovene doua meciuri, cu Unirea si FC Brasov.

Odata cu numirea lui Marian Bucurescu pe banca tehnica, Margarit a revenit in postul de secund, dar a si redebutat in primul esalon, ca jucator! Asta pentru ca, vazandu-i randamentul la antrenamente, in ciuda celor 37 de ani, Bucurescu a luat decizia de a-l titulariza cu FC Arges. ‘Va mai juca, pentru ca are experienta, e bine pregatit, pune osul la bataie si este cu sufletul la aceasta echipa, iar eu de asemenea oameni am nevoie’, au fost vorbele antrenorului despre colegul si elevul sau.

Comentarii