Mergi direct la conținut »
Selecţionerul României, contestat după victoria cu Finlanda: "Asta e cea mai mare problemă a lui!"
Sport Libertatea > Sport > Selecţionerul României, contestat după victoria cu Finlanda: "Asta e cea mai mare problemă a lui!"

Selecţionerul României, contestat după victoria cu Finlanda: „Asta e cea mai mare problemă a lui!”

Victor Piţurcă rămâne un antrenor contestat, în ciuda faptului că România a obţinut 7 puncte din 9 posibile în primele trei partide ale grupei F, din cadrul preliminariilor Euro 2016. Basarab Panduru consideră că stilul de joc al echipei naţionale este cea mai mare problemă a selecţionerului.

„Mai contează şi cum faci rezultatele astea. Asta e cea mai mare problemă a lui Piţurcă. Noi am obţinut rezultate chinuite. Nu ne-am dus niciodată sa batem pe cineva. Noi am jucat ca să nu pierdem cu nimeni, s-au întâmplat unele lucruri şi te-ai trezit că şi câştigi un meci.

El e omul cu cele mai multe prezenţe pe banca naţionalei. Dar uite că lumea nu apreciază fotbalul ăsta.

Şi când n-a mai fost Piţurcă la naţională, noi tot n-am jucat altceva. Poate din afară ne vedem toţi viteji, cu o echipă excepţională, că putem să jucăm de la egal la egal cu oricine, dar când ajungi acolo şi studiezi adversarul, îţi dai seama că nu eşti la nivelul nimanui.

Parcă văd că şi cu Irlanda de Nord o să spunem că e cel mai greu meci. Dar probabil că altfel se vede din interior. Şi cele mai importante sunt rezultatele până la urmă”, a declarat Panduru la Dolce Sport.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close